Přejít k hlavnímu obsahu

Gullit nebo Havertz. FC 24 nabídne hned 15 hráčských SBC

20. 12. 2023 | 18:47 EA SPORTS FC 24 Gaming
Něco podobného se stává opravdu zřídkakdy. Vývojáři z EA Sports několik dní před začátkem akce Winter Wildcards odhalili všechna hráčská SBC, jež během proma vyjdou. V pátek 22. prosince odstartuje vánoční období dvojice Gabriel Martinelli a Ruud Gullit. Každý další den vyjde jen jeden hráč, budou se střídat Ikony a „běžní“ hráči. Posledním na řadě bude David Trézéguet.
Gullit nebo Havertz. FC 24 nabídne hned 15 hráčských SBC
Gullit nebo Havertz. FC 24 nabídne hned 15 hráčských SBC
Zdroj: EA Sports

Radost budou mít především fanoušci londýnského Arsenalu. Jestliže chystají mančaft složený pouze ze současných nebo minulých hráčů Gunners, dostanou během Winter Wildcards hned čtyři možnosti do sestavy. Z aktuální skvadry se v FC 24 ukáží Gabriel Martinelli a Kai Havertz, historii připomenou Ian Wright a Davor Šuker.

Největší poprask spustila připravovaná výzva, za jejíž složení hráči získají Ruuda Gullita. Jedna z nejsilnějších karet FC 24 dostane speciální Winter Wildcards edici. Šetření a shánění karet do SBC je v plném proudu. Nizozemský záložník může být gamechangerem. Důležitá bude pochopitelně i jeho cena.

Registruj se do úvodní kvalifikace FC Ostrava!

Kromě již zmiňovaných Ikon dostanou i další čtyři hvězdy - Luis Hernández, Alessandro Del Piero, Bobby Moore a Roy Keane. Ze současného fotbalu budou k dispozici v sekci SBC ještě Kevin Mbabu, Ciro Immobile, Alisson Becker, Krépin Diatta a John Stones.

Winter Wildcards

V pátek 22. prosince od 19:00 odstartuje Winter Wildcards. Nyní už tradiční vánoční promo slibuje velice silné karty těch největších hvězd fotbalového světa. Ve FIFA 23 byli součástí Winter Wildcards například Ousmane Dembélé, Kevin De Bruyne nebo N'Golo Kanté.

Jak je ve fotbálku od EA Sports čím dál častější, součástí proma budou i speciální Ikony. Chybět nebudou ani Evolutions. Mezi „základní“ promo karty budou podle posledních informací patřit Cristiano Ronaldo, Virgil van Dijk nebo Enzo Fernández.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).