Přejít k hlavnímu obsahu

Jako za starých časů. League of Legends trápí výpadky serverů

20. 12. 2023 | 21:00 League of Legends Zajímavost
Podruhé v tomto týdnu řeší hráči na EUW serveru League of Legends problémy. Hodnocené zápasy nefungují. Minimálně nefungují tak, jak by měly. Podle hráčů nedostávají LP, body v hodnoceném žebříčku ale pořád ztrácí. „Je to otravné. Třikrát jsem vyhrál a nedostal jsem za to LP,“ podělil se jeden z hráčů se svými zkušenostmi.
Jako za starých časů. League of Legends trápí časté výpadky serverů
Jako za starých časů. League of Legends trápí časté výpadky serverů
Zdroj: knowyourmeme.com

Starší hráči League of Legends si budou určitě pamatovat doby, kdy se téměř den co den řešily výpadky serverů. V prvních sezónách jste si mohli před přihlášením do hry hodit kostkou, jestli zrovna servery budou fungovat. Problémy jsou v současnosti mnohem ojedinělejší, v posledních dnech si ale Riot Games pro hráče připravili výlet do minulosti.

Na serveru EUW hned dvakrát v posledních několika dnech nefungovala soloQ. Hodnocené zápasy neoceňovaly hráče body, díky kterým pak mohou stoupat žebříčkem vzhůru. Před koncem třinácté sezóny jde o nepříjemné překvapení. Kdo se snaží na poslední chvíli vystoupat do vytoužené divize, musí si dávat pozor na případné problémy.

„SoloQ na EUW spadla i před dvěma dny. Nikdo nedostal svoje LP, ale stále o ně přicházel. Nyní se to stalo znovu. A to jsme pořád nedostali LP z prvního výpadku,“ stěžuje si jeden z hráčů a ostatní přitakávají. Comeback se ztrátou 9 tisíc goldů? K ničemu. Vyhraná hra v promu? Smůla. Body zpět hráči nedostanou.

Problémy podobného rázu v League of Legends jsou v posledních letech spíše raritou. I tak je pěkné si občas připomenout staré časy a internetové memes, které provázely začátky MOBA hry od Riot Games.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).