Přejít k hlavnímu obsahu

Milionová karta za pár tisíc. Hráč doplatil na chybu EA Sports

22. 12. 2023 | 21:20 EA SPORTS FC 24 Příběh
Na jedné straně obrovské štěstí a vytrvalost. Na té druhé nepozornost, dost možná i nezkušenost. Hráč fotbalové pecky EA Sports FC 24 se pochlubil se svým úlovkem. V Ultimate Teamu nakoupil za 10 000 mincí jednu z nejlepších karet ve hře. Její reálná cena se přitom nedá ani vyčíslit, jelikož je na trhu nedostupná. Částečně za transakci stojí i chyba EA Sports.
Milionová karta za pár tisíc. Hráč doplatil na chybu EA Sports
Milionová karta za pár tisíc. Hráč doplatil na chybu EA Sports
Zdroj: FutSheriff

Brazilská Ikona Pelé je součástí nejnovějšího proma v EA Sports FC 24. Winter Wildcards verze jednoho z nejlepších fotbalistů všech dob je aktuálně jednou z top karet ve hře a je tak vzácná, že ani není na přestupovém trhu k nalezení. Svůj podíl může mít na raritě i chyba EA Sports, ale o té více později.

Registruj se do úvodní kvalifikace FC Ostrava!

Hráči musí mít veliké štěstí, aby se k Brazilci dostali. Jeden takový se ale našel. A přestup měl i se slevou. Prodejce totiž nabídnul Pelého za pouhých 10 tisíc mincí. Kvůli chybě vývojářů byla maximální cena předmětů z akce Winter Wildcards extrémně nízko. Toho si zřejmě původní vlastník nevšiml, nebo nemá se hrou dostatek zkušeností. Každopádně přišel o obrovsky cennou kartu.

Winter Wildcards

V pátek 22. prosince od 19:00 odstartovalo Winter Wildcards. Nyní už tradiční vánoční promo slibuje velice silné karty těch největších hvězd fotbalového světa. Ve FIFA 23 byli součástí Winter Wildcards například Ousmane Dembélé, Kevin De Bruyne nebo N'Golo Kanté.

Jak je ve fotbálku od EA Sports čím dál častější, součástí proma jsou i speciální Ikony. Nechybí ani Evolutions. Mezi „základní“ promo karty patří Cristiano Ronaldo, Virgil van Dijk nebo Enzo Fernández.

EA Sports FC 24 (ilustrační foto)
EA Sports FC 24 (ilustrační foto)
: depositphotos.com (s povolením)
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).