Přejít k hlavnímu obsahu

Vánoční zázrak. Mladý gamer dostal od svého zesnulého otce PlayStation 5

26. 12. 2023 | 13:00 Gaming
Vánoce jsou období pohody a míru, kdy má rodina být pospolu, a je to také doba, kdy se dějí malé i větší zázraky. Malý chlapec jeden takový zažil, když mu jeho zesnulý otec věnoval herní konzoli PlayStation 5, díky čemuž mohou být zase alespoň na chvíli spolu. PS5 je krásně ozdobená obrázkem otce se synem.
Mladý gamer dostal k Vánocům PS5 od svého zesnulého otce
Mladý gamer dostal k Vánocům PS5 od svého zesnulého otce
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

Okamžik zachycující rozradostněného malého hráče, který nejprve nemůže uvěřit svým očím, byl na TikToku zveřejněn již loni, přesto věříme, že své poselství dokáže stejně tak dobře předat i dnes.

Chlapcova matka v popisku videa zmiňuje, že tatínek pětiletého Kevina překvapil svého syna z nebes pomocí herního setupu díky jejich společné fotografii na konzoli PlayStation 5. Zesnulý otec na ní má bílá andělská křídla. Kevin se raduje, jelikož to znamená, že si s ním táta může hrát alespoň na dálku každý den.

@kimthornton334 Dad surprised son from heaven with a gaming set up with his picture on the PS5 #ripdaddymissyou #ripdad #capcut #christmas2022 #toddlersoftiktok ♬ original sound - Kim Thornton-Jackson

Video připomíná, že videohry jsou něco, co spojuje přátele i rodiny napříč generacemi, a jistě se stalo a i nadále bude milou vzpomínkou na chvíli, kdy byl Kevinovi jeho táta blízko, přestože již nadále není nadále mezi námi. 

Příběh a radost malého chlapce vyloudí  alespoň malý úsměv na tváři, zejména v době vánočních svátků. Ostatně dárky od zesnulých příbuzných se mohou do rukou obdarovaného dostat i dlouho poté, co tu s nimi již daná osoba není, jako se tomu například stalo i v případě dědečka, který na půdě „pozapomněl“ neotevřenou konzoli určenou pro jeho vnuka. 

PlayStation 5
PlayStation 5
: depositphotos.com (s povolením)
Zdroj: GamingBible
Štítky: Vánoce, PS5