Přejít k hlavnímu obsahu

Courtois v útoku, Jašin na stoperu. Další netradiční karty v FC 24 jsou venku

29. 12. 2023 | 19:00 EA SPORTS FC 24 Reportáž
V pořadí třetí tým Winter Wildcards je venku. 23 karet (kromě SBC) završuje vánoční období v EA Sports FC 24. Vývojáři se nebáli netradičních pozic, největším šokem je pro hráče Thibaut Courtois na hrotu s 99 mrštností i stabilitou. Výrazně mimo pozici se ocitl také ruský brankář Lev Jašin, jenž bude operovat na stoperu.
Courtois v útoku, Jašin na stoperu. Další netradiční karty v FC 24 jsou venku
Courtois v útoku, Jašin na stoperu. Další netradiční karty v FC 24 jsou venku
Zdroj: EA Sports (s povolením)

Oproti loňskému ročníku začali vývojáři s „out of position“ promo kartami velice brzy. Ještě není ani konec roku a hráči už mohou na hrot útoku postavit jednoho z nejlepších brankářů posledních let. Thibaut Courtois s nejvyšší možnou mrštností, stabilitou i reakcemi bude úřadovat na hrotu.

Registruj se do úvodní kvalifikace FC Ostrava!

Ve středu obrany bude běhat Lev Jašin. A jeho „SO“ karta není vůbec špatná. Top síla i výskok, slušná rychlost. Takového stopera v týmu chcete.

Na hrotu útoku budou kromě Courtoise i další hvězdy světového fotbalu, které se většinou na takovou pozici nedostanou. Konkrétně je řeč o Mohamedu Salahovi a Casemirovi.

V SBC je první Winter Wildcards Ikona. Za přibližně 600 tisíc mincí je k mání legenda Arsenalu Ian Wright. Po dlouhé době konečně dobrá karta pro bývalého anglického útočníka, tentokrát na pravém křídle.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).