Přejít k hlavnímu obsahu

Nový ambiciózní tým je kompletní. Jeho kouč sází na otevřenost

3. 1. 2024 | 14:18 Counter-Strike 2 Přestup
Bohatá singapurská organizace BLEED Esports oficiálně představila zbývající hráče z různých koutů Evropy. O pozici pátého hráče se dlouho rozhodovalo, nakonec přišla posila z TSM.
lauNX, CeRq, faveN
lauNX, CeRq, faveN
Zdroj: BLEED Esports

Aleksandar „kassad“ Trifunović si pro svůj projekt zvolil jako kapitána Hampuse „hampus“ Posera z Ninjas in Pyjamas. Ze stejné organizace měl přijít také mladý talent Max „maxster“ Jansson, toho ale NIP nahlásili jako náhradníka pro nadcházející Major cyklus a kvůli nejistotě účasti v kvalifikacích nakonec BLEED Esports z domluveného přestupu raději vycouvali. Z hlediska šancí však mohou pouze jen překvapit.

K Poserovi jako první přibyl Tsvetelin „CeRq“ Dimitrov. Pro zkušeného trenéra a analytika totiž bylo prioritou tým postavit kolem prvotřídního kapitána a špičkového snipera. Bulharský ostrostřelec se na scénu vrací po roční pauze a po dřívějším angažmá v Evil Geniuses bude chtít znovu patřit mezi špičku.

Další posilou se stal Josef „faveN“ Baumann z BIG, jenž sice v minulosti prokázal vysokou kvalitu, ale ze zdravotních důvodů nejednou vypadl ze hry. Po CeRqovi tak jde o dalšího zručného hráče, ale s velkým otazníkem v zádech. Mladou dravost BLEED dodá Laurențiu „lauNX“ Țârlea, který se musel rozloučit s Falcons. Chvíli to sice vypadalo, že by se mohl vejít do jejich sestavy, ale sokoli nakonec ulovili hráče z ENCE.

Pětici mohl doplnit Justin „jks“ Savage, kterého měl kassad na seznamu jako největší možnou hvězdu. Zkušený Australan ale nabídku od BLEED odmítl. O maxsterově osudu jsme psali výše, na řadu tak musela přijít až třetí alternativa. Z dosud neúspěšné sestavy TSM přichází Cai „CYPHER“ Watson, který zazářil na posledním CS:GO Majoru. Mimo to se ale čeká, jestli na jednorázové výkony takové úrovně dokáže navázat.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.