Přejít k hlavnímu obsahu

MOUZ našli náhradu za frozena. Na hostování z NIP přichází Brollan

10. 1. 2024 | 10:10 Counter-Strike 2 Přestup
Aktuálně třetí tým světového žebříčku HLTV má náhradu za Davida „frozen“ Čerňanského. Evropský mančaft doplní Ludvig „Brollan“ Brolin, jenž bude MOUZ vypůjčen z NIP. Svůj premiérový turnaj v novém dresu už má švédský střelec za sebou, na BLAST World Final skončili MOUZ s Brollanem na dělené třetí příčce. „Opravdu se těším, že si s kluky zahraji a snad nakonec vyhraji nějaké trofeje,“ řekla nadšená posila.
MOUZ mají pátého, na hostování z NIP přichází Brollan
MOUZ mají pátého, na hostování z NIP přichází Brollan
Zdroj: MOUZ

Necelý měsíc po odchodu slovenské superstar představila organizace MOUZ pátého člena své Counter-Strike 2 sekce. Ludvig „Brollan“ Brolin bude hostovat z Ninjas in Pyjamas, kde na konci loňského října přišel o místo v základní sestavě. V Abú Dhabí na BLAST World Finals už se ukázal s MOUZ a i díky jeho dobrým výkonům se mladičká pětice dostala do semifinále.

„Jsem velmi nadšený a vděčný, že jsem dostal příležitost hrát za organizaci, jako je MOUZ, a opravdu se těším, že si s kluky zahraji a snad nakonec vyhraji nějaké trofeje. Nemůžu se dočkat, až s nimi začnu grindit,“ řekla nová tvář týmu. 

MOUZ budou doufat, že se 21letý Švéd dokáže vrátit do své staré formy. V letech 2019-2020 byl Brollan jedním z největších talentů světového Counter-Striku. V dresu fnatic předváděl parádní výkony, dvakrát v řadě se probojoval mezi dvacet nejlepších hráčů světa HLTV. Po odchodu do NIP ale forma upadala a z hvězdy se stal průměrný hráč.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).