Přejít k hlavnímu obsahu

Kaitlyn Dever jako důležitá postava druhé sezóny The Last Of Us

10. 1. 2024 | 18:40 Lifestyle
Hvězdné obsazení seriálu The Last of Us doplní v druhé sezóně herečka Kaitlyn Dever. Ta si zahraje kontroverzní, ale za to velice důležitou postavu Abby. Už dříve úzce spolupracovala se společností Naughty Dog na herním zpracování Uncharted 4.
Kaitlyn Dever jako seriálová postava Abby z The Last of Us
Kaitlyn Dever jako seriálová postava Abby z The Last of Us
Zdroj: Twitter.com

HBO představilo novou herečku pro populární seriál The Last of UsKaitlyn Dever mohou fanoušci znát také z herního titulu Uncharted 4. V The Last of Us 2 ztvární postavu Abby. Druhá sezóna by měla navazovat na události ze hry The Last of Us Part 2, která se odehrává o pět let později než první díl. 

Náš proces obsazování pro druhou sezónu byl stejný jako v sezóně první. Hledáme prvotřídní herce, kteří ztělesňují duše postav z předlohy. Na ničem nezáleží víc, než na talentu, a my jsme nadšení, že se k Pedrovi, Belle a zbytku naší rodiny, připojila tak uznávaná umělkyně, jako je právě Kaitlyn,“ uvedli Craig Mazin a Neil Druckmann, spolutvůrci seriálu.

Jak víme z první sezóny, některé události byly pro film upraveny a dá se předpokládat, že druhá sezóna pojede na podobné vlně. Nejvíce odlišností bylo vidět například na vztahu mezi Billem a Frankem. „Někdy se bude druhá sezóna lišit radikálně, někdy skoro vůbec. Bude to však něco jiného, vlastního. Nebude to úplně stejné jako hra, bude to představení, které s Neilem uděláme,“ dodali spolutvůrci.

Zkušený voják, jehož černobílý pohled na svět je zpochybněn, když se snaží pomstít za ty, které milovala,“ popisuje HBO významnou postavu Abby. Názor na tuto postavu se ve fanouškovské komunitě dělí na dvě skupiny. První, která Abby vidí jako chybující, ale za to velmi lidskou postavu a druhá skupina, která má problém s jejím svalnatým vzhledem a striktním chováním.