Přejít k hlavnímu obsahu

Práce na zfilmovaném God of War začaly! Další v pořadí je Horizon: Zero Dawn

11. 1. 2024 | 15:45 Lifestyle
Společnost Sony pracuje na zfilmované verzi slavného herního titulu God of War. Ten by měl být po jeho vypuštění dostupný na Prime Video. Další peckou bude Horizon: Zero Dawn, ten by měl vyjít na Netflixu. Filmové verze by měly být přímou kopií hry s drobnými úpravami, jako tomu je u The Last of Us.
Práce na zfilmovaném God of War začaly! Další v pořadí je Horizon: Zero Down
Práce na zfilmovaném God of War začaly! Další v pořadí je Horizon: Zero Down
Zdroj: gamebyte.com

Na významném veletrhu CES 2024 potvrdili zástupci společnosti Sony informaci, že filmová či seriálová adaptace hry God of War je na cestě. Kratos a Atreus se dostanou na Prime Video a připojí se k dalším populárním pařbám, jež se dočkaly kinematografického zpracování. Mezi ně se řadí Uncharted nebo The Last of Us.

Netflix dle informací, které poskytla prezidentka společnosti Sony Katherine Popeová, pracuje také na zfilmované verzi Horizon: Zero Dawn. Svým způsobem je hned několik exkluzivních her pro PlayStation vlastním zpracováním tak trochu filmem. Filmy s tak přesnou předlohou jsou pro tvůrce darem.

Jsme velmi potěšeni, že se píše o dvou nových projektech založených na IP: God of War (Prime Video) a Horizon: Zero Down (Netflix),“ prohlásila na veletrhu Katherine Popeová. Fanouškovská komunita nyní spekuluje, které herce plánuje produkce do filmu obsadit.