Přejít k hlavnímu obsahu

Xnapy chce omezit donaty. Pomůže to akorát Amazonu, reaguje Agraelus

19. 1. 2024 | 18:00 Twitch
Agraelus se v jednom ze svých nočních real talků věnoval kolegovi Xnapymu. Diváky zajímal jeho názor na omezení výši donatů, čímž chce Xnapy své diváky motivovat k podpoře v podobě darování subů pro další fanoušky, případně pomoci jiným streamerům. Věří, že tím zlepší komunitu a zároveň podpoří Twitch.
Agraelus a Xnapy
Agraelus a Xnapy
Zdroj: Twitch Agraelus, Facebook Xnapy

Xnapy přemýšlí o tom, že na svém streamu omezí maximální výši daru na 50 korun. Pokud mu chce někdo věnovat více peněz najednou, má dle jeho slov raději zakoupit darované předplatné ostatním divákům, nebo obdarovat jiného streamera. Podpoří tím komunitu i Twitch, který celou zábavu hostí. Agraelus má ale na věc rozdílný názor.

„Mít hromadu darovaných předplatných ti nevylepší komunitu. Většinou takové předplatné dostanou ti, kteří vůbec nepíšou do chatu a pořádně ani neví, na co to mají,“ sdělil Agraelus na svém streamu. „Vzhledem k tomu, kolik si toho Twitch strhne, tím vlastně kryješ zisky Amazonu,“ poznamenal důležitý bod.

„Za co vlastně chceš Twitch podporovat? Za roky nekonzistentních banů? Za nejhorší podporu pro své vlastní partnery ze všech platforem? Je to ale každopádně zajímavý krok, na české scéně bych to nečekal,“ dodal na závěr.