Přejít k hlavnímu obsahu

Už takhle nemůžu dál žít, řekl xQc. Kurýr mu prý ukradl objednané jídlo

22. 1. 2024 | 09:18 Stream
Felix „xQc“ Lengyel, jeden z nejpopulárnějších streamerů současnosti, se stal díky svému nedávnému živému vysílání opět středem pozornosti. Osočuje v něm kurýra, že mu ukradl objednávku. „Už takhle nemůžu dál žít,“ stěžoval si Kanaďan. Komunita se k jeho problému staví smíšeně.

Středem pozornosti se stala hvězda top streamovacích platforem Kick a Twitch poté, co obvinil řidiče rozvážky jídla z toho, že mu ukradl objednávku. Během hraní GTA RP si na svém mobilním telefonu všiml, že jeho platební metoda v aplikaci byla zamítnuta. „Odmítnutí platební metody? Co se to sakra děje? Chat, já už takhle nemůžu žít, prostě nemůžu. Ach můj bože,“ prohlásil xQc.

Tady to není. Myslím si, že se řidič naštval ... objednávka tu prostě není. Víte co, myslím si, že mi ji spíše ukradl! Co to je za blbost?“ rozčiloval se xQc. Během streamu si potom úspěšně objednal další jídlo, přičemž si začal bouchat do hrudi. „Stiskněte objednávku, chat, vypadá to skvěle! Ano! Povedlo se,“ projevil xQc svoji radost po úspěšné objednávce.

Komunita reaguje na klip poněkud smíšeně. „Takhle už dál žít nemůžu ... topit se v miliardách. Může si objednat výborné jídlo, možná si i najmout svého vlastního kuchaře a přesto stále používá DoorDash aby si objednal McDonald's, to nepochopím,“ píše jeden z uživatelů na YouTube. 

Štítky: xQc, krádež, Kick