Přejít k hlavnímu obsahu

Hvězda Arsenalu dostala VAC ban. Jesus žádá na sociálních sítích o pomoc

22. 1. 2024 | 16:43 Counter-Strike 2 Kauza
Fotbalistům Arsenalu není slavná střílečka od Valve cizí. Oleksandr Zinchenko už za sebou má soutěžní premiéru, na server čas od času naskočí i Gabriel Jesus. Brazislký útočník má ale aktuálně s Counter-Strikem útrum. Na svém účtě má totiž VAC ban. „Můžete mi pomoci?“ volá známý fotbalista o pomoc na sociální síti X.
Hvězda Arsenalu dostala VAC ban. Jesus žádá na sociálních sítích o pomoc
Hvězda Arsenalu dostala VAC ban. Jesus žádá na sociálních sítích o pomoc
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

Counter-Strike je mezi fotbalisty jednou z top her. Velice známý je svou láskou k legendární střílečce Neymar Jr. Ten je velkým fanouškem týmu FURIA, objevil se i na top světovém turnaji v Paříži. Do zápasu v Counter-Striku nejednou nastoupil se svým brazilským kolegou Gabrielem Jesusem.

Útočník Arsenalu je také vášnivým hráčem. Není mu cizí ani sbírání speciálních kosmetických předmětů - skinů. Jeho účet má mít hodnotu kolem 40 tisíc dolarů (cca 910 tisíc korun).

Teď si ale Gabriel Jesus nějakou chvíli Counter-Strike nezahraje. U jeho účtu totiž svítí jasná zpráva - VAC zasáhl, brazislký fotbalista má ban.

„Můj účet dostal nespravedlivý VAC ban, můžete mi pomoct?“ ptal se 26letý hráč Arsenalu na sociální síti X. V postu označil oficiální účet Counter-Striku a připojil i odkaz na svůj účet.

Zprávu sdílel v 11:30, po pěti hodinách je stále zabanován. Přijde slavný fotbalista o více než 900 tisíc korun ve skinech?

Gabriel Jesus
Gabriel Jesus
: https://depositphotos.com/cz/home.html
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).