Přejít k hlavnímu obsahu

MrBeast vydělal z prvního videa na platformě X miliony korun. Všechny je rozdá fanouškům

23. 1. 2024 | 08:48 Lifestyle
Nejsledovanější tvůrce obsahu na platformě YouTube MrBeast rozšiřuje své portfolio o další sociální síť. Využil svých obrovských dosahů k tomu, aby si díky novým pravidlům mohl vydělávat peníze také z platformy X (dříve Twitter). Jeho první video, které na svůj profil umístil, vydělalo za pouhý týden neuvěřitelných 6 milionů korun. Všechny peníze rozdá mezi fanoušky.
MrBeast vydělal z prvního videa na platformě X miliony korun. Všechny je rozdá fanouškům
MrBeast vydělal z prvního videa na platformě X miliony korun. Všechny je rozdá fanouškům
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

Vzhledem ke svým velkorozpočtovým a obdivuhodným projektům, které slouží jak k pobavení, tak k pomoci ostatním lidem, je Jimmy „MrBeast“ Donaldson zaslouženě nejsledovanějším tvůrcem obsahu na platformě YouTube. Jeho remake seriálu Squid Game má v současné době něco přes 560 milionů zhlédnutí a on sám má v současné době přes 230 milionů odběratelů (čímž se stává jedním z nejodebíranějších kanálů vůbec).

Jimmy se snaží svými videi prorazit také na platformě X, která s novými pravidly, jež zavedl majitel Elon Musk, dovoluje svým uživatelům vydělávat z příspěvků peníze. Jen týden poté, co měl statistiky o vydělaných penězích z prvního videa, se s touto částkou podělil na svém profilu.

Výsledek byl překvapivě dobrý. Americká hvězda vydělala 6 milionů korun„Řekl bych, že inzerenti viděli, jaké pozornosti se mu dostává a koupili si na mém videu reklamu (myslím), a tak je můj příjem za zhlédnutí pravděpodobně vyšší, než jaký byste měliu vy,“ komentoval svou odměnu za příspěvek na X.

Dám 10 lidem, kteří toto sdílí a sledují mě 600 000 korun, jen tak z legrace,napsal následně Jimmy. Celý svůj příjem z videa tedy rozdá mezi 10 fanoušků a pomůže tak dalším lidem. „Vítěze vyberu za 72 hodin,“ dodal.

MrBeast
Zdroj: Dexerto.com
Štítky: MrBeast, twitter, x