Přejít k hlavnímu obsahu

HREJ ZDRAVĚ – otevřená mysl na sítích a zdravé tělo

23. 1. 2024 | 06:35 PR článek
HREJ ZDRAVĚ je autorský projekt našeho týmu mladých lidí, kteří prostřednictvím přednášek vzdělávají především děti, jak se chovat bezpečně v internetovém a herním prostředí a nezapomínat při tom na své duševní a fyzické zdraví.
OGC
OGC
Zdroj: ogcenter.cz

Naše edukativní přednášky připravujeme také pro širokou veřejnost jakou jsou rodiče, učitelé, pedagogičtí pracovníci a další dospělí, kteří pracují s mládeží. Jednou týdně děláme přednášky i pro učitelský sbor.

Součástí projektu HREJ ZDRAVĚ je také zdraví – zdravý pohyb, nastavení si správné výšky židle a pracovního stolu, které předchází bolestem zad i problematice karpálních tunelů. Máme připravené cviky pro děti a dospělé.

Výhodou posluchačů je, že po přednášce mají nejen děti možnost si vše vyzkoušet v praxi v našem olomouckém Gaming centru – OGC, Hálkova 171/2, Olomouc – Hodolany. www.ogcenter.cz

  • Umíme zrealizovat přednášky i na klíč dle specifikací a potřeb školy nebo skupiny.
  • Jsme schopni rodičům pomoci s nastavením režimu dětí a pochopení jejich virtuálního světa, ve kterém se pohybují.
  • Jsme otevřeni i individuálním konzultacím webinářům, popřípadě i seminářům pro menší skupiny.

Zaregistrujte vaši školu, skupinu nebo kohokoli a projděte si s námi jak teoretickou, tak praktickou část. Maximální možná velikost skupiny je 30 osob.

Pro více informací i registraci jsou vám k dispozici naše kontakty:

  • www. hrejzdrave.cz
  • tel. 775 265 717
  • email: info@hrejzdrave.cz
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).