Přejít k hlavnímu obsahu

Miliardová smlouva pro MrBeasta. S Amazonem jedná o nové soutěžní reality show

25. 1. 2024 | 11:25 Lifestyle
Jimmy „MrBeast“ Donaldson by se brzy mohl dočkat svého vlastního televizního pořadu. Extrémně populární youtuber podle zákulisních informací portálu Puck News jedná s Amazonem o natočení soutěžní reality show. Deal s Prime Video by měl MrBeastovi vynést přibližně 100 milionů dolarů. Celá soutěž by měla napodobovat soutěžní videa z Donaldsonova YouTube kanálu.
Miliardová smlouva pro MrBeasta. S Amazonem jedná o nové soutěžní reality show
Miliardová smlouva pro MrBeasta. S Amazonem jedná o nové soutěžní reality show
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

Na YouTube není většího tvůrce. Jimmy „MrBeast“ Donaldson v posledních letech ovládl internet, jeho videa běžně sleduje více než 100 milionů diváků. Na svém hlavním YouTube kanále má aktuálně MrBeast 234 milionů odběratelů, více než zdvojnásobil předchozí rekord Felixe „PewDiePie“ Kjellberga.

Jimmy Donaldson se proslavil především díky svým soutěžním videím. Účastníci před sebou mají většinou náročný úkol, většinou se hraje na výdrž, jako například poslední, kdo opustí kruh, získá 500 tisíc dolarů. Největším hitem byla „reálná“ Squid Game o 456 tisíc dolarů, jež nasbírala už 565 milionů zhlédnutí.

Právě podobný styl soutěží by měl být hlavním tématem reality show, o které americký content creator s Amazonem jedná. Úvodní díl by měl mít premiéru na YouTube kanále MrBeasta, další díly už by se přesunuly na Prime Video. Z dohody s americkým gigantem by měl Donaldson získat 100 milionů dolarů.

MrBeast
Zdroj: ign.com
Štítky: MrBeast, Youtube, Amazon
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).