Přejít k hlavnímu obsahu

Zájem o GTA 6 je obrovský! Zahrát si v něm chce i známý sportovní moderátor

30. 1. 2024 | 12:40 Lifestyle
Moderátor populárního ESPN nepřímo poprosil společnost Rockstar Games o vlastní rozhlasovou stanici v GTA 6. „Jako, mám rád Vice City,“ odpověděl Stephen A Smith poté, co jej jeden z fanoušků označil na sociální síti X. Vzhledem k jeho kontroverznímu vystupování a výřečnosti by prý byl ve hře ideálním kandidátem na parodování některých sportovních týmů.
Zájem o GTA 6 je obrovský! Zahrát si v něm chce i známý sportovní moderátor
Zájem o GTA 6 je obrovský! Zahrát si v něm chce i známý sportovní moderátor
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)/Rockstar Games

Herní série Grand Theft Auto je známá svým nepřímým imitováním skutečných osobností či událostí. Do samotné hry se v minulosti ale zapojovala také známá jména, jako například Samuel L. JacksonRay LiottaRicky Gervais, Jason Sudeikis nebo Burt Reynolds.  Po vydání traileru k nejnovějšímu šestému dílu začala komunita spekulovat, koho vývojáři do hry zakomponují tentokrát. 

Ačkoliv společnost Rockstar Games neřekla, kdo se na novém dílu GTA 6 bude podílet, spoustu celebrit o takovou pozici jeví zájem. Svůj hlas chce hře propůjčit například televizní osobnost a sportovní novinář Stephen A. Smith. Nepřímo naznačil společnosti Rockstar, aby do hry zakomponovala jeho vlastní rozhlasovou stanici, kde by se mohl rozpovídat o čemkoliv chce.

Rockstar potřebuje rádiovou stanici Stephena A. Smitha v GTA 6!“ napsal jeden z fanoušků na platformu X, načež sám Stephen tento příspěvek sdílel na svůj profil. „Jako, mám rád Vice City,“ odpověděl ve sdíleném příspěvku. Vzhledem ke kontroverzi, kterou obnáší působení Stephena v rozhlasovém studiu, by byl podle některých fanoušků vhodným kandidátem na pozici moderátora stanice v GTA. Jeho výřečnost se přímo hodí na parodování určitých sportovních týmů.

GTA VI - ilustrační foto