Přejít k hlavnímu obsahu

Ladies part. 4 - Maiuska

16. 10. 2008 | 20:46 Counter Strike 1.6
 
MaiuskaJméno: NikolVěk: 16Bydliště: PřerovPovolání: StudentkaTým: fofos.sk

Ahoj, předpokládám, že nejsi věčná studentka základní školy a tudíž navštěvuješ i nějakou střední, můžeš nám prozradit na jaké škole a jaký obor?Ahoj, studuji střední soukromou odbornou školu Živnostenskou v Přerově, obor právní administrativa.
Výchozí obrázek

 

Maiuska
Jméno: Nikol
Věk: 16
Bydliště: Přerov
Povolání: Studentka
Tým: fofos.sk

DSC03312.JPG

Ahoj, předpokládám, že nejsi věčná studentka základní školy a tudíž navštěvuješ i nějakou střední, můžeš nám prozradit na jaké škole a jaký obor?
Ahoj, studuji střední soukromou odbornou školu Živnostenskou v Přerově, obor právní administrativa.

Zajímavé zaměření, co tě na tomto oboru zaujalo, zajímá, že jsi se jej rozhodla studovat? A neříkej, že to je jen přání rodičů..
Ve výběru školy sem se nenechala ovlivnit rodiči, to v žádném případě. Na tomto oboru mě zaujalo, jak jistě napovídá název, právo a potom psychologie. Po střední bych chtěla zkusit Masarykovu univerzitu v Brně, což by ze mě byla později možná právnička a nebo ještě bych kdyžtak zkusila vysokou školu zaměřenou na psychologii.

Takže slečna s vysokými cíly, to je jen dobře a jaké cíle máš v “csku”? Jestli stejně vysoké jako ve studiu tak to by ses chtěla viděla vedle “SpawNa”, “Zeta” a jiných velikánů?
No je pravda, že csku dávám přednost před školou, ale to jen kvůli tomu, že školu zvládám v pohodě a nepotřebuji se nějak moc učit. Vedle Spawna nebo Zeta se asi v životě neuvidím o tom se mi zatím může jenom zdát, tak dobrá zřejmě nikdy nebudu. Ale určitě s holkami z fofosu bych chtěla jet na ESWC a různě podobné akce, prorazit v dámské cs scéně. S novým složením fofosu hrajeme necelý měsíc takže máme ještě čas, než se pořádně sehrajeme a ukážeme ostatním co proto.

No krásné cíle, doufám, že se ti jednou splní a když jsem tak zbrousil do “cska” jak jsi se s ním ty poprvé setkala?
No bylo to už docela dávno. Chodila jsem s bráchou do herny,kterou sem měla pár metrů od baráku. On hrál csko a já letadýlka :D. Pak sem na něj čekala a koukala jak hraje tu "divnou" střílečku. Pak jsme měli počítač i doma a on si nainstaloval csko. Zkusila sem to hrát, moc mě to nebavilo ale později sem se začala chytat a teď jsem menší “závislačka” :P, csko hraji už 6 roků a pořád mě to baví, takže k csku mě vlastně přivedl brácha (JURRy - dříve hrával za necro).

DSC03322.JPG

Takže za všechno může bratr, tak to mu musíme poděkovat, že nám na scénu převedl takovou hráčku a jaké jsou tvé další záliby krom “cska”?
Takže tancuji (hip hop), tomu se věnuji nějakých 5 let, ráda chodím s kamarády sednout si někam, rodina, hudba a nesmím zapomenou na svého přítele (cs nick Wister – poznámka redaktora) kterému se opravdu věnuji nejraději.

Tanec, “csko”, přítel, posezení s přáteli a škola, jak to slečna jako ty všechno stíhá? Na úkor čeho to je nejčastěji?
Výjimečně vynechám nějaký ten trénink, ale většinou mi to pěkně vychází tak, že nemusím něco omezovat. Když nemám trénink, jdu ven, večer se vrátím na nějaké to cw, tg, mix a jdu buď zase ven nebo se učím. Většinou celý víkend trávím se svým klukem.

Teď zamíříme k té herní části, jak se ti líbí u fofos.sk a nemyslím jen slečny, ale i vedení a zázemí.
Jsem fakt hodně spokojená, vedení je super a nemám s nimi žádné problémy a když něco potřebuji k počítači tak sou schopni mi to obstarat od sponzorů a nejsou to zrovna malé částky někdy. S holkami si rozumíme a sem ráda, že právě s nimi můžu hrát. Atmosféra v teamu je dobrá a nehádáme se mezi sebou,tak doufám, že spolu vydržíme co nejdéle a se zázemím nemám problém. Nepotřebuji něco extra, stačí mi, že si můžu zahrát na serveru na kterým “nelaguji”.

Teď ti napíši několik slov a vyber ty, které jsou pro tebe nejlepší, připravena?
Jo

asfasf.JPG

vodka / pivo
škola
/ tanec - hmm to je těžký, ale jelikož tancem se neuživím tak škola
přítel / csko
trance / dance /  r’n’b
AK47 / M4
de_dust2
/ de_nuke
sex / čokoláda - čokoládu nemám moc ráda až na bílou

To je ode mě prozatím všechno, chtěla bys ještě něco vzkázat svým případným fanouškům?
Fanoušci? Já nějaké mám?:D No spíš bych chtěla pozdravit svoje kamarády, někteří si to doslova vydupali :D, jako třeba Tyran :P, pak pozdravím Dwarfa a nesmím zapomenout na svoje nejlepší kamarády se kterými sem u cs strávila nejlepší chvíle Molku, wistra a mého nejlepšího kamaráda Quaka, kterej mi pořádně ukázal jak se střílí. Nechci dál jmenovat protože vím, že bych na někoho zapomněla a těch lidí je vážně dost, takže všem přeji GL v cs a hlavně v reálném životě.

Tak já ti ještě jednou děkuji a přeji také hodně zdraví, štěstí a to především v reálném životě. Měj se.
Já Ti taky děkuji, že si to se mnou vydržel dopsat až do konce. Ahojky :P

 m2.JPG

wister