Přejít k hlavnímu obsahu

Největší čest v kariéře. Henry Cavill komentuje své působení u Warhammer 40 000

7. 2. 2024 | 16:00 Lifestyle
„Cinematic universe“ Warhammer 40 000 se pomalu blíží a Henry Cavill, producent a herec, si nemůže práci na projektu vynachválit. Cavill, jenž hrál například Supermana nebo postavu Geralta v seriálu Zaklínač, je vášnivým hráčem a Warhammer je pro něj srdcovkou. Práce na filmovém zpracování populárního titulu je podle něj ta nejlepší věc, která ho mohla potkat.
Největší čest v kariéře. Henry Cavill komentuje své působení u Warhammer 40 000
Největší čest v kariéře. Henry Cavill komentuje své působení u Warhammer 40 000
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

Herec Henry Cavill, který se proslavil především rolí Supermana nebo hlavní postavy Geralta v seriálu Zaklínač, v jednu chvíli ukončil působení u obou natačení a zažíval tak opravdu špatné období. To ale skončilo poté, co dostal nabídku na vstup do „cinematic universa“ Warhammer 40 000. Je to prý nejlepší věc, která ho kdy potkala.

Je to pro mě největší čest v mé profesní kariéře, že jsem dostal tuto příležitost. Nemohu toho říct příliš mnoho, je ještě brzy, ale mít tu možnost přivést to na plátno a být u kormidla, aby to bylo věrné, je pro mě klíčové. Tohle jsou věci, kterými se zabývám už od dětství a trávím jimi volný čas i jako dospělý. Naštěstí je mohu uvést do svého života. Není většího důvodu proč jsem vstoupil do této branže, jsem moc rád, že jsem tady,“ prohlásil Henry v rozhovoru na YouTube kanále Joshe Horowitze.

Ačkoli některým na první pohled mohlo zdát, že slova Henryho Cavilla o Warhammeru jsou pouze plané řeči, jeho zalíbení a zápal do této série je legitimní a zdokumentovaný. Pár let zpět, během´koronavirové pandemie, dokonce maloval miniatury Warhammeru. Ve hře Warhammer 2 má slušný postup. V rozhovorech dokonce doplňoval neúplné či nejasné informace o hře.

Henry Cavill