Přejít k hlavnímu obsahu

Kai Cenat oznámil obrovskou spolupráci. Co nabídne svým divákům?

9. 2. 2024 | 13:45 Twitch
Největší sen streamera Kai Cenat se stal skutečností. Na začátku února mu totiž zavolala společnost Nike, jestli s ní nechce uzavřít spolupráci. Kai na svém posledním živém vysílání odhalil, že z této spolupráce má neuvěřitelnou radost a zároveň prozradil, že se během nadcházejícího IRL streamu v Las Vegas budou dít velké věci.
Kai Cenat oznámil spolupráci se společností Nike
Kai Cenat oznámil spolupráci se společností Nike
Zdroj: Dexerto.com

Kai Cenat, v současné době jeden z nejsledovanějších streamerů napříč všemi platformami, oficiálně oznámil spolupráci se společností Nike. To, že domluvil na podpoře s Nike, naznačovaly i jeho časté dotazy, zdali některý kolega z branže s firmou také spolupracuje.

Rád bych vám oznámil, že jsme oficiálně součástí rodiny Nike. Dlouho jsme na to čekali, ale teď už je to konečně oficiální. Musím si na to dát panáka, kámo! Kai X Nike, to je neuvěřitelný,“ prohlásil Kai Cenat. Následně imitoval svou reakci poté, co mu společnost Nike o spolupráci zavolala.

„Hele, poslouchejte mě, nic jsem nikdy víc nechtěl. Když mi poprvé zavolali, abych se stal součástí rodiny Nike, kámo, doslova jsem tomu nemohl uvěřit. Nepřipadalo mi to skutečné,“ řekl Kai. „Tento víkend chystáme s Nike něco velkého. Říkal jsem vám, že chystám živé vysílání v Las Vegas, oficiálně můžu říct, že to bude něco velkého se společností Nike,“ dodal.