Přejít k hlavnímu obsahu

Obří zklamání. Tým to ale nepoškodilo, říká ředitel Take-Two o úniku GTA 6 traileru

9. 2. 2024 | 16:55 Lifestyle
Generální ředitel společnosti Take-Two Strauss Zelnick promluvil po delší době o incidentu s únikem traileru ke GTA 6. Ačkoliv to bylo v den této velké události pro tým stojícíc za jednou z nejočekávanějších videoher historie obrovským zklamáním, ve výsledku to prý na vývojáře nemělo žádný vážný dopad.
Generální ředitel společnosti Take-Two se vyjádřil k nedávnému úniku traileru
Generální ředitel společnosti Take-Two se vyjádřil k nedávnému úniku traileru
Zdroj: t3.com

Únik traileru ke GTA 6 pro nás bylo obrovským zklamáním. Dobrou zprávou ale je, že vývojářskému týmu to nijak neublížilo a může tak pokračovat ve své práci,“ vyjádřil se k prosincovému leaku traileru GTA 6 generální ředitel společnosti Take-Two Strauss Zelnick

Pokud jde o jakýkoliv únik, vždy je to zklamáním pro celý tým. V konečném důsledku to však nijak neovlivnilo proces vývoje,“ doplnil Strauss. Vzhledem k tomu, že trailer byl za prvních 24 hodin na vrcholu žebříčku nejsledovanějších odhalení her na YouTube a v současné době má něco přes 174 milionů zhlédnutí, lze usuzovat, že i přes dřívější odhalení měl trailer obrovský úspěch.

Ačkoliv se generální ředitel k situaci vrací s klidem, téměř celý vývojářský tým měl reakci v den události naprosto opačnou. Šla vidět velká frustrace z této nemilé situace. Měl to být jeden z vrcholů několikaleté práce, který byl částečně pokažen právě únikem.

Zdroj: Gamerant.com
Štítky: GTA 6, GTA, Take-Two