Přejít k hlavnímu obsahu

Cesta na Major pokračuje. MATYS a ENTERPRISE čeká bo1, frozena zápas o postup

15. 2. 2024 | 11:00 Counter-Strike 2 Preview
Boje o PGL Major ve čtvrtek naservírují osmichodové menu. První čtyři budou BO1 předkrmem, po kterém se o slovo přihlásí hlavní chody v podobě bojů o první postupová místa a první letenky domů. Sledovat elitní boje a cestu slovenských hráčů a české organizace můžeš na Twitch kanále PLAYzoneCZ, na kterém vám přinášíme oficiální česko-slovenský přenos.
Hráči ENTERPRISE na EU RMR
Hráči ENTERPRISE na EU RMR
Zdroj: ENTERPRISE esports

Skupina A evropského RMR turnaje má za sebou úvodní dvě hrací kola. Nejlépe se dařilo čtyřem favoritům, kteří mohou jako vůbec první postoupit do Kodaně. Ninjas in Pyjamas a tři další celky naopak zatím neprovází dobrá forma, což v řeči čísel znamená, že nyní už nemohou zaváhat, jinak v Rumunsku končí.

Mezi těmi, kdo si dnes zahraje o postup na PGL Major, bude i David „frozen“ Čerňanský. Ten se po čtyřech účastech pokouší o svoji první v dresu FaZe Clanu, aktuální světové jedničky. První den FaZe hravě porazili 9 Pandas a Falcons, dnes se ale skutečně zapotí. Čeká na ně totiž hvězdná sestava G2 Esports.

Než se ale ve 14:00 přihlásí frozen o slovo, tak se ještě v jednom BO1 mači představí jeho krajan. Matúš „MATYS“ Šimko na rozdíl od Čerňanského usiluje o svůj první Major, pokračovat dnes bude proti AMKAL. Pro třetí kolo si vyměnil soupeře z prvního kola s českou organizací ENTERPRISE, která vyzve BetBoom.

Tipsport CS Winter
Tipsport CS Winter
Foto: PLAYzone

Program třetího kola:

PGL Major na Twitchi PLAYzone
PGL Major na Twitchi PLAYzone
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.