Přejít k hlavnímu obsahu

EU RMR: MATYS, frozen a pak ENTERPRISE. Dnešní vysílací den bude dlouhý

16. 2. 2024 | 12:00 Counter-Strike 2 Preview
Skupina A evropského RMR pokračuje třetím hracím dnem. Dnešní program určí další tři postupující týmy, ale také stejný počet odpadlíků. Slovenské zastoupení se nachází v horní polovině tabulky, česká organizace naopak bude bojovat o přežití. Jaký bude jejich osud? Sledovat boje nejlepších evropských týmů můžeš po celý den na Twitch kanále PLAYzoneCZ.
CS2 tým ENTERPRISE
CS2 tým ENTERPRISE
Zdroj: ENTERPRISE esports

Jako první se v pátek o slovo přihlásí fnatic. Matúš „MATYS“ Šimko už má na kontě skalpy BetBoom a AMKAL, jedinou porážku jeho tým utržil od Virtus.pro. Od 12:00 se navíc poprvé utká se soupeřem z opačného konce Evropy, konkrétně KOI. Ti si také poradili s papírově horšími týmy a podlehli favoritovi.

Druhý zápas o postup absolvuje David „frozen“ Čerňanský. Jeho FaZe Clan ve čtvrtek neuspěl proti G2 Esports, ale v případě dnešní výhry by si přesto měl zajistit účast přímo ve druhé fázi PGL Majoru. Soupeřem ale budou Eternal Fire, s nimiž tvrdě zápolili už v Katovicích. Z bilance 2-1 jde o jednoho z těžších soupeřů.

Vysílací den zakončíme zápasem ENTERPRISE. Jejich starosti jsou bohužel opačné, protože si už nemohou dovolit zaváhat. Případný dnešní úspěch však může mít cenu zlata, protože by EP zajistil minimálně decider. Polská pětice v dresech české organizace se postaví SAW, jenž včera suverénně zametli s Ninjas in Pyjamas.

Tipsport CS Winter
Tipsport CS Winter
Foto: PLAYzone

Zápasy čtvrtého kola:

PGL Major na Twitchi PLAYzone
PGL Major na Twitchi PLAYzone
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.