Přejít k hlavnímu obsahu

Stačí Rekkles s ADC šampionem a máte vyhráno. Tým T1 Challengers našel recept na úspěch

16. 2. 2024 | 18:00 League of Legends Gaming
Legendární švédský hráč je už přes dva měsíce posilou akademického celku T1. Své zkušenosti začíná naplno prokazovat a celý tým díky němu zažívá ve druhé korejské lize zásadní obrat. Po nevydařeném začátku se v posledních týdnech T1 Challengers podařilo porazit nejlepší týmy ligy. Co je klíčem k úspěchu? Rekkles v roli ADC šampionů.
Smash a Rekkles
Smash a Rekkles
Zdroj: LCK Flickr

Rekkles se jednoduše ani jako support nebojí jít do šampionů jako jsou Ashe a Varus, statisticky nejvíce září v roli Senny. ADC Smash, se kterým tvoří duo, si už na poněkud neobvyklou skladbu šampionů na dolní lince zvyknul a co je hlavní, tato unikátní strategie se ukázala jako účinná.

Švédský profesionál má na tento typ šampionů talent a často je hrál i v době, kdy byl ADC hráčem v LEC. Nutno dodat, že se už dříve nechal slyšet, že je připraven využít své dlouholeté zkušenosti a přenést je do jeho aktuální role supporta. Svých dřívějších prohlášení se očividně drží a svou schopností nyní dokáže potahat kupředu celý tým.

T1 Challengers, jak se akademii přezdívá, dlouho trvalo, než vůbec dosáhla na první vítězství. Nyní se týmu daří a dokáže konkurovat i nejlepším týmům v lize. Zdá se, že svěřit hru do Rekklesových rukou je pro tento tým správnou volbou. B-tým T1 už není daleko od míst zajišťujících postup do vyřazovací fáze.