Přejít k hlavnímu obsahu

MATYS vyhlíží svůj první Major. Na RMR má formu, jen se musejí přidat kolegové

17. 2. 2024 | 12:30 Counter-Strike 2 Preview
David „frozen“ Čerňanský už si bookuje letenku do Kodaně, ENTERPRISE letí domů. V pátém kole skupiny A evropského RMR budeme sledovat osud Matúše „MATYS“ Šimka, který je stále ve hře o svou premiérovou účast na Majoru. Jeho zápas si na našem Twitchi nalaďte od 15 hodin.
MATYS
MATYS
Zdroj: fnatic

Fnatic jsou zatím jako na houpačce, každou výhru následuje prohra. S bilancí 2-2 mají jistotu minimálně Last Chance Qualifieru, Matúš „MATYS“ Šimko ale určitě nechce nechat nic náhodě a postoupit přímo.

O třech dalších postupujících rozhodne dnešní program. Fnatic nastoupí v 15:00, jejich soupeřem budou SAW. Těm nevyšel vstup do turnaje, ale po dvou suverénních výhrách jsou na koni. Šance jsou vyrovnané.

    Tipsport CS Winter
    Tipsport CS Winter
    Foto: PLAYzone

    Slovenského střelce zastihl turnaj v parádní formě. Kromě prvního vítězného zápasu vždy kraloval tabulce, sniper Aurélien „afro“ Drapier je naopak zklamáním. Dnes se musejí zapojit všichni, aby fnatic uspěli.

    Zápasy pátého kola:

    PGL Major na Twitchi PLAYzone
    PGL Major na Twitchi PLAYzone
    Foto: PLAYzone
    Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.