Přejít k hlavnímu obsahu

Necroraisers s francouzským týmem

24. 10. 2008 | 08:22 Counter Strike: Source
Neuběhl ani měsíc a vy jakožto čtenáři jste simohli přečíst cca 5 novinek o nejstarším českém herním klubu, jímž je bez pochyby Necroraisers. Nejprve odchod Call of Duty 4, poté nové vedení z fofos.sk, příchod NHL sekce, příchod Call of Duty 2, odchod Wolfenstein : ET a nyní další příchod francouzského Css týmu.K přijetí nové sekce se vyjádřil člen vedení Ďurik a to následovně : Po týždňovom pôsobení v NR, sme dospeli k názoru, že Českí "progameri" sú oveľa náročnejší ako oveľa kvalitnejší hráči v zahraničí. Tento francuzský tím, vyhral napr, s tímom H2k-gaming, takže nie je o čom. Nebolo by však "fér" keby si nové vedenie tento tím zobralo na svoj trikot. Túto sekciu vybavil flash z našej, už bohužial bývalej ET sekcii, za čo mu ďakujem, ja som to len fakt dotiahol do konca. Ešte raz díky flashi.
Výchozí obrázek

Neuběhl ani měsíc a vy jakožto čtenáři jste simohli přečíst cca 5 novinek o nejstarším českém herním klubu, jímž je bez pochyby Necroraisers. Nejprve odchod Call of Duty 4, poté nové vedení z fofos.sk, příchod NHL sekce, příchod Call of Duty 2, odchod Wolfenstein : ET a nyní další příchod francouzského Css týmu.

K přijetí nové sekce se vyjádřil člen vedení Ďurik a to následovně : Po týždňovom pôsobení v NR, sme dospeli k názoru, že Českí "progameri" sú oveľa náročnejší ako oveľa kvalitnejší hráči v zahraničí. Tento francuzský tím, vyhral napr, s tímom H2k-gaming, takže nie je o čom. Nebolo by však "fér" keby si nové vedenie tento tím zobralo na svoj trikot. Túto sekciu vybavil flash z našej, už bohužial bývalej ET sekcii, za čo mu ďakujem, ja som to len fakt dotiahol do konca. Ešte raz díky flashi.

Můj osobní názor - reakce na p. Ďurika je takový / taková, že proč brát domácí tým, jehož požadavkem je proplacení cesty na podobnou akci, ne-li tutéž, než vzít francouzský tým, jenž ve svém domácím prostředí nasedne na vlak a o víc se nestará. Určitě výhodný tým, ale nechme se překvapit, jaké bude konečné výsledí níže uvedené pětice.

Sestava Necroraisers. CSS :

Francie marcass - André Lauren
Francie lowzz - desv Rémi
Francie binouzz - Jeremy Vannier
Belgie ENIGMA - Brice Maertens
Francie Fqte - Julien Rueda