Přejít k hlavnímu obsahu

MrBeast odhalil stinnou stránku své slávy. Fanoušci na Discordu sledují jeho polohu

19. 2. 2024 | 14:35 YouTube
Jimmy „MrBeast“ Donaldson v nedávné epizodě podcastu How to Take Over The World prozradil, že být slavný není vždycky jen pozitivní. Vyprávěl příběhy o své interakce s fanoušky, jedna ale byla nanejvýš zvláští. Dle známého youtubera totiž existuje Discord server, který sleduje jeho pohybovou aktivitu.
MrBeast v novém podcastu prozradil, že ho fanoušci sledují skrze Discord
MrBeast v novém podcastu prozradil, že ho fanoušci sledují skrze Discord
Zdroj: YouTube.com

Youtubový kanál MrBeast, který vlastní jeden z nejvlivnějších a nejúspěšnějších influencerů dnešního světa Jimmy Donaldson, má v současné době více než 230 milionů odběratelů. Mladý Američan má oddanou fanouškovskou základnu, se slávou však přichází i nepříjemnosti.

V jednom z dílů podcastu How to Take Over The World se s posluchači Jimmy podělil o stinné stránky svého úspěchu. „Mám takové pětiminutové pravidlo, pokud se vyfotím s fanouškem, musím během následujících pěti minut opustit tento prostor. Oni to totiž dávají na své sociální sítě a pak přijdou všichni jejich kamarádi a známí, pak je to šílené,“ objasňuje Jimmy. 

V průběhu rozhovoru však sdělil i mnohem hrozivější příběh. „Přišel ke mně v obchodě fanoušek a očividně měl obrovskou radost. Popisoval mi, že existuje Discord server, který sleduje moji polohu, a že si myslel, že je to falešné, ale opravdu to funguje. Tohle jsou přesně věci, které se nestávají lidem s 10 miliony odběratelů. Takové situace se stávají až kolem 100 milionů a všechno se mění,“ popsal Jimmy až děsivou situaci z obchodu, kam si prý šel koupit zubní kartáček. 

Zdroj: Dexerto.com