Přejít k hlavnímu obsahu

Nejlepší basketbalista světa paří League of Legends. Které šampiony preferuje?

22. 2. 2024 | 17:24 League of Legends Gaming
Nikola Jokič je jedním z nejzajímavějších hráčů NBA. The Joker, jak si přezdívá, se vymyká standardům nejen jedinečnými schopnostmi na hřišti, ale také neskrývanou zálibou v online hrách, o čemž se teď více rozpovídal po All-Star Game 2024.
Nikola Jokič
Nikola Jokič
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

Fenomenální basketbalista se už dříve při pozápasovém rozhovoru ukázal v tričku jednoho z nejznámějších tvůrců obsahu League of Legends na světě SoloRenektonOnly. Nyní se dokonce rozpovídal o tom, jakou linku má nejradši, a především pak za jaké šampiony hraje.

„Jsem topař a teď aktuálně hraju za Urgota nebo Illaoi,“ prozradil. Fanoušci na sociálních sítích jsou viditelně nadšení z toho, že se k herní komunitě připojila další známá osobnost. „Je to borec. Bylo by fakt super kdyby se víc zapojil do esport komunity,“ zaznívá v komentářích na Redditu.

Stejně jako Jokič i basketbalista Luka Dončič je známý pro svou zálibu ve hrách. V populární střílečce Overwatch dokonce exceluje a pyšní se titulem Grandmaster. „Jokič hrající League a Dončić hrající Overwatch je opravdová frajeřina,“ zní reakce komunity, která si koníček známých hráčů očividně užívá.

Nikola Jokič