Přejít k hlavnímu obsahu

Riot vydá v roce 2025 novou hru. Pozměněné jméno komunitu zklamalo

22. 2. 2024 | 18:55 Gaming
Vývojáři z Riot Games komunitě odhalili komunitě další informace ohledně připravované bojové hře. Původní jméno Project L bylo změněno na oficiální 2XKO. Pařba z dílny studia stojícího za hrami League of Legends nebo Valorant by měla spatřit světlo světa v roce 2025. Hráči si ji budou moci vyzkoušet v demo verzích už letos.
Riot vydá v roce 2025 novou hru. Pozměněné jméno komunitu zklamalo
Riot vydá v roce 2025 novou hru. Pozměněné jméno komunitu zklamalo
Zdroj: Riot Games

S bojovou hrou od Riot Games jsou spojena také obří očekávání. Většina titulů spojených se světem League of Legends slaví velký úspěch a komunita je adoruje. Podobně tomu může být i u Project L. Teď už 2XKO.

Zvláštní jméno okamžitě rozdělilo komunitu, drtivá většina si ale nový název odmítá používat a dále se těší na Project L. „Kdo nechal vybírat Elona Muska?“ ptají se hráči na sociálních sítích. Kromě názvu ale Riot sdílel i pozitivnější zprávy.

Například už známe rok vydání. 2XKO se na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S dostane v roce 2025. V průběhu letošního roku bychom se tak postupně měli dočkat dalších informací a zároveň i offline a online playtestingu.

Poprvé se 2XKO objeví na Evo Japan v dubnu. Postupně se dostane i na hráče v ostatních koutech světa, ke konci roku 2024 se pak spustí online testing. Registrace jsou otevřeny na oficiálním webu hry.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).