Přejít k hlavnímu obsahu

Nepomohla ani Katarina. Rekkles s T1 potřetí v řadě prohrál, play-off se vzdaluje

27. 2. 2024 | 11:00 League of Legends Reportáž
Ještě před deseti dny to vypadalo s B-týmem T1 dobře. Tým v čele s Martinem „Rekkles“ Larssonem vyhrál dvě série v řadě a konečně podával lepší výkony. Top 6 nebyla daleko. Od té doby ale T1 Esports Academy prohrála tři zápasy a vyhlídky nejsou pozitivní. Prohry proti týmům na podobné úrovni a play-off se vzdaluje.
Nepomohla ani Katarina. Rekkles s T1 potřetí v řadě prohrál, play-off se vzdaluje
Nepomohla ani Katarina. Rekkles s T1 potřetí v řadě prohrál, play-off se vzdaluje
Zdroj: LCK

První špíl proti OKSavingsBank BRION Challengers a následné utkání proti akademii Dplus KIA skončily ještě tradičním skóre 1:2. Druhá série proti BRO ale byla jednoznačná, T1 Esports Academy se na nic nezmohla.

Úvodní hra byla naprostou demolicí. Nic se nedařilo, vývoj zápasu nezvrátil ani netradiční pick Yoon „Poby“ Sung-wona. Oblíbenec diváků vzal na midlane Katarinu, šampiona, který prohrál už sedmou profesionální hru v řadě.

Druhé dějství už bylo pro akademii nejúspěšnější organizace v historii League of Legends výrazně lepší. Začátek hry patřil T1 Esports Academy,  s pomalejším tempem se ale scalující šampioni OK BRO dostali do popředí.

Pár potyček stačilo k tomu, aby se vývoj mače otočil o 180 stupňů. Zmizela jakákoli šance na otočku, i druhou hru vyhráli OKSavingsBank BRION Challengers. T1 prohráli už třetí sérii v řadě. Situace v tabulce je čím dál tím horší.

T1 Esports Academy je momentálně na deváté příčce, horší už je jen Gen.G Global Academy. Skóre 3-8, na šesté OK BRO ztrácí Rekkles a spol. tři výhry. Forma není dobrá, play-off se vzdaluje mílovými kroky.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).