Přejít k hlavnímu obsahu

Nečekaná změna! Dev1ce se stává in-game leaderem, Astralis vítají mladíka

29. 2. 2024 | 13:00 Counter-Strike 2 Přestup
Astralis potřebovali po posazení Benjamina „blameF“ Bremera na lavičku najít nového kapitána. Nakonec jej zvolili z vlastních zdrojů a při posílení se zaměřili na riflera pro chybějící herní role. Dánský celek posiluje Alexander „br0“ Bro, bývalý člen akademie slavné organizace.
Alexander „br0“ Bro
Alexander „br0“ Bro
Zdroj: Astralis

Nicolai „dev1ce“ Reedtz si během kariéry vyzkouší skutečně všechny role. Začínal jako rifler, posléze byl hybridem a následně dlouhé roky dominoval jako špičkový sniper. Od dnešního dne bude tuto klíčovou pozici kombinovat také s vedením hry. Astralis si jej překvapivě zvolili jako nového in-game leadera.

Snaha bojovat o světové trofeje s Benjaminem „blameF“ Bremerem za kormidlem nepřinesla vytoužené ovoce, mnoho možností ale po jeho posazení lavičku dánská mašina neměla. Dánsko sice disponuje řadou uznávaných kapitánů, všichni jsou ale v současném angažmá spokojeni. Chtělo to vymyslet jiné řešení.

Hledání po selhání na EU RMR netrvalo dlouho, ačkoliv další turnaj čeká Astralis až v dubnu. Novým pátým hráčem se oficiálně stává Alexander „br0“ Bro, který od loňského července reprezentoval Monte. Do ukrajinské organizace tehdy přecházel z Astralis Talent, Dánové tak dobře znají jeho vytříbené kvality.

Statisticky nepatřil br0 mezi nejlepší hráče Monte. Astralis ovšem nehledali další hvězdu, těch mají v kádru dostatek. Potřebují totiž především někoho, kdo zaplní mezery v týmových rolích a vytvoří prostor pro klíčové střelce. Všichni jsou ale zvědaví hlavně na dev1ce, který jde ve šlépejích Gabriela „FalleN“ Toleda.

Nová sestava Astralis:

 Dánsko Nicolai „dev1ce“ Reedtz
 Dánsko Martin „stavn“ Lund
 Dánsko Jakob „Jabbi“ Nygaard
 Dánsko Victor „Staehr“ Staehr
 Dánsko Alexander „br0“ Bro

 Dánsko Casper „ruggah“ Due – trenér

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.