Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq se vrací ke kořenům. Česká sestava míří na nejvyšší evropskou úroveň

1. 3. 2024 | 09:00 PUBG: Battlegrounds Přestup
Poslední mistři ČR v PUBG přestupují do Entropiqu. Česká organizace se díky zahraniční sestavě už dokázala probojovat na mistrovství světa, letos ale bude bojovat s ryze domácí čtveřicí.
jANYY, dedrix, Hawki, Grendys
jANYY, dedrix, Hawki, Grendys
Zdroj: Entropiq

PUBG: Battlegrounds patřilo k Entropiqu už od samotného založení v roce 2020. Tento battle royale titul vynesl organizaci vůbec první titul mistrů České republiky. Po rozpadu oblíbené sestavy se vedení rozhodlo vsadit na zahraniční čtveřici, která ovládla nejvyšší evropskou soutěž a postoupila na světový šampionát. Po sérii loňských neúspěchů ale tým své působení ukončil a vypadalo to, že dny PUBG jsou v Entropiqu sečteny.

Status regionálního partnera ale zajistil velký návrat. Černo-zelené barvy oblékne tým s původním členem Dominikem „Hawki“ Grygou. Ten se sestavou známou jako SHEESH předloni v roli kouče ovládl poslední Mistrovství České republiky, později se stal řadovým hráčem a nyní se vrací tam, kde zažil profesionální éru.

Nejvyšší soutěž EMEA Championship si zahrají také Josef „jANYY“ Janoušek, Jiří „dedrix“ Sluka a Vojtěch „Grendys“ David. Tohle jádro spolu střílí již od roku 2022, jeden na druhého se tak mohou dokonale spolehnout. I když se PUBG stáhlo z popředí českého esportu, ostřílení borci neukončili společnou snahu a dodnes čekali na vysněnou příležitost. Giganty evropské scény vyzvou tváří v tvář od 15. do 24. března.

Zdroj: entropiq.gg
Štítky: PUBG, Entropiq
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.