Přejít k hlavnímu obsahu

Je to pro nás srdcový moment, zářil czMarv po postupu. Jak dlouho se LPH připravovali?

1. 3. 2024 | 18:10 Counter-Strike 2 Video
Příběh Lan Party Hotel byl highlightem uzavřené kvalifikace Tipsport CS Winter. Tým seskládaný kolem oblíbeného streamera Vladimíra „czMarv“ Marvana byl jedním z překvapení otevřených bojů, postup do skupinové fáze tipoval jen málokdo. Ale podařilo se a Lan Party Hotel je v top 8. Již zmiňovaný tvůrce na pozápasovém rozhovoru zářil štěstím a rozdával úsměvy. „Šílený. Asi jeden z mých nejtěžších, ale zároveň nejlepších rozhovorů v životě,“ nechal se slyšet czMarv.

Byla to nervy drásající série. Hráči Lan Party Hotel bojovali s eEriness dlouhé hodiny, v BO3 sérii viděli fanoušci hned 92 kol. Nuke rozhodovalo až třetí prodloužení, vítězství ale nakonec urvali LPH. Po posledním bodu vypukla obří radost, která byla vidět i na pozápasovém rozhovoru Vladimíra „czMarv“ Marvana.

„Jak se mi žije? Je to šílený, tohle je asi jeden z nejtěžších, ale zároveň nejlepších rozhovorů v mém životě,“ řekl známý streamer s úsměvem na tváři. Marvovi docházela slova. „Absolutně nevím, co všechno k tomu mám říct,“  prohlásil trochu zmatený Marvan několik minut po postupu.

I přes veškeré nadšení ale nezapomněl pochválit výkon soupeře, kdy vyzdvihl výkon Eeriness. Zápas si prý czMarv spolu s celým týmem náramně užil. „Myslím, že mluvím za všechny, že tento moment je v našich životech srdcový, co se CZ/SK esportu týče. Možná je to hodně nadsazené, ale já to tak cítím,“ radoval se Marvan.

Příprava byla minimální

Hned v pondělí začíná skupinová fáze Tipsport CS Winter, kterou Lan Party Hotel odstartuje proti úřadujícím mistrům ze Sampi.Tipsport. Času na přípravu prý mnoho nebude, to ale není oproti dosavadnímu průběhu turnaje žádná velká změna. „Za celou zastávku jsem se připravovali asi tak hodinu,“ odhalil Marv.

Namixovaný tým se sešel velikou náhodou, ze všech nabídek si vybral právě tu od Lan Party Hotel. A teď může slavit veliký úspěch. „Všechno, co se stalo za tuto kvalifikaci, je naprosto šílené. Všichni z toho máme hroznou radost,“ shrnul dokonale czMarv pocity LPH

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).