Přejít k hlavnímu obsahu

EA Sports kupí chybu za chybou. Špatné odměny i sestup do nižších divizí

2. 3. 2024 | 17:10 EA SPORTS FC 25 Gaming
EA Sports se ve své fotbalové hře dlouhodobě, bohužel pro hráče, nevyhýbají chybám. Tři takové vyrobili vývojáři v pátek. Nechybí, jak už se stalo v EA Sports FC zvykem, špatné picky. Tentokrát se místo výběru ze tří karet proma Fantasy s minimálním hodnocením 87 hráči dočkali tří vzácných zlatých kartiček.
EA Sports kupí chybu za chybou. Špatné odměny i sestup do nižších divizí
EA Sports kupí chybu za chybou. Špatné odměny i sestup do nižších divizí
Zdroj: EA Sports

Hráči už začínají být trochu zoufalí. Někteří dokonce vyhrožují tím, že další fotbalovou pařbu od EA Sports už si nekoupí. Jedním z největších důvodů je právě velké množství chyb. V Ultimate Teamu jich rozhodně není málo.

Příkladů, které pobouřily celou komunitu, je hned několik. Špatné výběry, díky nímž měla spousta hráčů TOTY Lionela Messiho. Zlomené branky, když servery EA Sports nezvládly nával. A samozřejmě SBC, ze kterého padaldy nesprávné odměny.

Něco podobného se stalo i nyní. Odměny za level 25 nabízely místo výběru ze tří karet Fantasy 87+ vzácné zlaté kartičky. Poškození hráči, dostanou v nejbližších dnech správné předměty. Komunita ale slibu EA Sports příliš nevěří. „Spíš tři až čtyři týdny,“ shodují se uživatelé.

Málokdo pak pochopil chybu, kvůli níž někteří hráči neprávem sestoupili z páté divize. Třetím problémem je často nefunkční úkol Fantasy FC Cup Bonus & Fantasy FC Cup Bonus Completionist.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).