Přejít k hlavnímu obsahu

Nová éra samolepek v Counter-Strike? Fanoušek přišel se zajímavým konceptem

5. 3. 2024 | 08:00 Counter-Strike 2 Zajímavost
Counter-Strike 2 v jedné z posledních aktualizací přinesl zajímavou novinku. Hráči si nově mohou na zbraň nalepit až pět samolepek a mohou je navíc umisťovat libovolně na zbrani a nemají pouze předem určené pozice. Na popud updatu přišel jeden z hráčů s nápadem. Jednotlivé bedny by obsahovaly stickery, jež by fungovaly jako dílky puzzle. Zapadaly by do sebe, mohly by ale fungovat i samostatně.
Nová éra samolepek v Counter-Strike? Fanoušek přišel se zajímavým konceptem
Nová éra samolepek v Counter-Strike? Fanoušek přišel se zajímavým konceptem
Zdroj: Reddit u/Goylianos

Možností, jak využít novinky v Counter-Strike 2, je mnoho. Někteří hráči ukazují, že možná od Valve nešlo o nejlepší rozhodnutí. Jsou ale i tací, kteří to vzali za správný konec. Přesně jeden takový uživatel se ukázal na Redditu.

Podle jeho návrhu by mohly být samolepky srovnány jako puzzle. Různě by do sebe zapadaly, k utvoření celistvého obrazu by hráči potřebovali až pět dílků skládačky. Jednou z výhod by ale mohla být možná úprava, díky níž by stickery vypadaly dobře i samostatně.

Pokud by se samolepka částečně seškrábla, zůstal by obrázek bez pozadí a dal by se bez problémů využívat bez ostatních dílků.

New sticker update brings new ideas! PUZZLE STICKERS
byu/Goylianos inGlobalOffensive
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).