Přejít k hlavnímu obsahu

Vyzkoušejte si slovenskou hru Preserve zdarma! Vývojáři představili PC demoverzi

5. 3. 2024 | 15:00 Gaming
Herní vydavatelství Grindstone oznámilo demoverzi titulu Preserve. Jde o novou relaxační logickou hru o budování přírody, která se v letních měsících tohoto roku objeví na službě Steam. Ve hře Preserve, kterou vyvinulo slovenské studio Bitmap Galaxy, máte za úkol vybudovat živý ekosystém tak, že na původně neúrodný kus půdy umístíte rostliny a živočichy a vytvoříte funkční symbiózu, jak se vám zlíbí.
Vyzkoušejte si slovenskou hru Preserve zdarma! Vývojáři představili PC demoverzi
Vyzkoušejte si slovenskou hru Preserve zdarma! Vývojáři představili PC demoverzi
Zdroj: Grindstone

Vývojáři kladou důraz především na volnost, kreativitu a absenci jakýchkoli prvků, které by na hráče zbytečně tlačily. Vytvářejte tak rozmanité biomy v různých prostředích od alpských lesů přes suché savany až po nádherné karibské útesy, přičemž každý z nich obsahuje typické a jedinečné živočichy, rostliny a samozřejmě nové výzvy.

O hře Preserve

Preserve je logická přírodovědná hra, která hráče vede harmonickými ekosystémy a vytváří rozmanité biomy, kde se fauna a flóra vzájemně doplňují v symbiotické harmonii. Pomocí důvtipu a smyslu pro detail dostanou hráči možnost umístit různé rostliny, zvířata a přírodní divy a vytvořit tak krásné přírodní prostředí podle svých představ.

Vertikální rozšiřování mapy - ve hře Preserve budete rozšiřovat své přírodní šestiúhelníkové dioráma nejen horizontálně, ale i vertikálně, když budete přírodní vrstvy skládat na sebe.

  • Rozmanité biomy - od lesů a savan až po karibské útesy - každý biom má svou vlastní jedinečnou sadu rostlin, živočichů a environmentálních výzev, které musí hráč objevit a překonat.
  • Herní režimy - kromě primárního herního režimu Harmony (nejvyšší skóre) a logicky zaměřeného režimu Puzzle vám kreativní režim umožňuje budovat svůj svět bez jakýchkoli omezení. Integrovaný fotografický systém pak umožňuje zachytit všechny vaše výtvory na krásných obrázcích a videích.
  • Přírodní divy světa - Nic nemůže vaši mapu zkrášlit více než zasněžené vrcholky Alp, romantická levandulová pole nebo majestátní sekvojové lesy, které jsou přístupné díky jedinečnému systému upcyklace karet.

Hra Preserve vyjde na Steamu v létě 2024, konzolové porty se objeví o něco později. Hráči si mohou hru přidat na svůj seznam přání na Steamu, již nyní si ale mohou vyzkoušet demo verzi!

Preserve
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).