Přejít k hlavnímu obsahu

Zachrání se czMarv v turnaji? Tipsport CS Winter se dnes rozloučí se dvěma týmy

6. 3. 2024 | 13:00 Counter-Strike 2 Preview
V úterý určil Tipsport CS Winter dva postupující do play-off, středa bude ve znamení vyřazování. Čtyři ambiciózní týmy sice úspěšně prošli kvalifikací, ale nyní mají nůž na krku. Přežít dnešní den mohou jen dva, přesto stále nebudou mít vyhráno. Sleduj živě od 15:00.
CS2 tým Lan Party Hotelu
CS2 tým Lan Party Hotelu
Zdroj: Lan Party Hotel

První zápas dne bude hodně sledovaný. Do akce jde totiž znovu Lan Party Hotel v čele se streamerem Vladimírem „czMarv“ Marvanem. Příběh tohoto týmu je obdivuhodný, dnes však bude muset zařadit ještě vyšší rychlostní stupeň. ENTERPRISE Genesis totiž prošli kvalifikací bez jediné prohry, a i když v pondělí poměrně jednoznačně neuspěli proti UNiTY, stále jsou za favorita. Vítěz se utká o postup právě s UNiTY.

Lan Party Hotel vs. ENTERPRISE Genesis
 Česká republika czMarv
 Česká republika FABULOUS
 Česká republika Volt
 Slovensko st2warD
 Slovensko lojzo
 Slovensko N1KOLAJ
 Česká republika perdY
 Česká republika fajr
 Česká republika snaxieee
 Česká republika Happyy
Kurzy na vítěze: 2.04 x 1.68

Rozpoložení kurzů je u druhé skupiny v podstatě totožné. I zde máme mírného favorita, Universe totiž platí za nejlepší sestavu z řad všech kvalifikovaných celků. Její jádro se na podzim dokonce na LAN finále podívalo. Na druhé straně však stojí BRUTE. Když si porovnáme pondělní výsledky z BO1 duelů proti favoritům, tak právě oni zatopili Dynamu Eclot nejvíce ze všech. Pokud dnes dokáží překvapit, dostanou druhou šanci.

BRUTE vs. Universe
 Slovensko SiKO
 Česká republika w4rden
 Slovensko heikkoL
 Slovensko m0nsterr
 Slovensko realzen
 Česká republika Lastík
 Česká republika miX
 Česká republika semtex
 Česká republika HoLLy
 Česká republika suplicK
Kurzy na vítěze: 2.04 x 1.69

Harmonogram skupin:

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.