Přejít k hlavnímu obsahu

Rekkles zpátky na ADC. T1 a zoufalý pokus o zvrácení vývoje sezóny?

7. 3. 2024 | 15:30 League of Legends Reportáž
LCK CL, korejská soutěž v League of Legends, v níž se ukazují akademie týmů z nejvyšší ligy, míří do finiše. Zbývá odehrát poslední čtyři kola. Ta definitivně rozhodnou o tom, kdo se ukáže v play-off. Šanci má stále také Martin „Rekkles“ Larsson s T1 Esports Academy. Tento týden si B-tým úřadujících mistrů světa připsal dvě výhry, během jedné z nich nechal švédský hráč zavzpomínat na staré časy.
Rekkles zpátky na ADC. T1 a zoufalý pokus o zvrácení vývoje sezóny?
Rekkles zpátky na ADC. T1 a zoufalý pokus o zvrácení vývoje sezóny?
Zdroj: LCK

Naděje na play-off žije. Je sice minimálně, ale stále existuje. T1 Esports Academy má aktuálně skóre 5-9, na šesté, tedy poslední postupové místo, ztrácí dvě vítězné série. Během posledního týdne se vyhoupla a vypadá, že její forma má aktuálně stoupavou tendenci.

Top side akademie korejské organizace vypadá v posledních hrách lépe. Není to sice ideální, ale od momentu, kdy Koo „Guwon“ Kwan-moe nastoupil jako náhradník v A-týmu, se situace zlepšila. Yoon „Poby“ Sung-won je tradičně nestabilní, hlavním tahounem je botlane.

Sin „Smash“ Geum-jae a Martin „Rekkles“ Larsson patří mezi nejlepší dvojice v lize. Nadějné korejské ADC funguje se švédským supportem velice dobře. Někdy je ale, jak to vypadá, třeba věci pozměnit. V druhé hře série T1 Esports Academy proti Kwangdong Freecs Academy nastoupil Rekkles s Jhinem a Smash s Bardem. Kompletně vyměněné role. Experiment ale skončil dobře.

Poslední špíl už ale byl ve starých kolejích. Rekkles na Janně, Smash na tradičním ADC. Třetí hra byla ze strany T1 nejlepší a tým se mohl radovat druhé výhry v řadě. Bude to ale stačit na play-off?

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).