Přejít k hlavnímu obsahu

Jeden zápas od LAN finále. Postoupí na Tipsport CS Winter všichni favorité?

7. 3. 2024 | 14:00 Counter-Strike 2 Preview
Dnešní zápasy rozhodnou o posledních dvou postupujících do play-off, Sampi.Tipsport a SINNERS už čekají na své vyzyvatele. Uspějí nasazené celky, nebo se dočkáme překvapení?
CS2 tým Dynama Eclot
CS2 tým Dynama Eclot
Zdroj: Dynamo Eclot

O druhé místo ve skupině A se utkají týmy, které se utkaly už v pondělí. V BO1 utkání uspěli UNiTY, a to jednoznačným poměrem 13:5. Nyní jsou však oba celky v jiném rozpoložení. Favorita navíc může dohnat do kouta pozice, v níž si nemůže dovolit zaváhání, zatímco ENTERPRISE Genesis mohou být uvolněnější, mohou totiž pouze překvapit. Pokud bude Nicolas „N1KOLAJ“ Leško zářit jako včera, mohou se dít věci.

UNiTY vs. ENTERPRISE Genesis
 Slovensko NIO
 Česká republika Levi
 Slovensko M1key
 Česká republika Pechyn
 Česká republika K1-FiDa
 Slovensko N1KOLAJ
 Česká republika perdY
 Česká republika fajr
 Česká republika snaxieee
 Česká republika Happyy
Kurzy na vítěze: 1.17 x 4.42

Ve skupině B bude chtít dát zapomenout na středeční nezdar Dynamo Eclot. Přesvědčivý přitom nebyl ani jeho vstup do turnaje, když s BRUTE zápolil až do prodloužení. Universe se navíc včera nastartovali dominantní výhrou právě nad BRUTE, zatímco DNE těsně nestačili na SINNERS. Mnozí si navíc vzpomenou na podzimní utkání, ve kterém jádro dnešních Universe zaskočilo DNE 16:6. Tehdy ale nešlo o vše jako dnes.

Dynamo Eclot vs. Universe
 Česká republika nbqq
 Česká republika Dytor
 Česká republika forsyy
 Rumunsko Blytz
 Švédsko kreaz
 Česká republika Lastík
 Česká republika miX
 Česká republika semtex
 Česká republika HoLLy
 Česká republika suplicK
Kurzy na vítěze: 1.17 x 4.89
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.