Přejít k hlavnímu obsahu

Hráč obdržel pokutu za crocsy! Na protest si je ve vítězném zápase obul celý tým

11. 3. 2024 | 12:00 League of Legends Zajímavost
Esportoví hráči si za počítačem zakládají na pohodlí, aby se cítili jako doma. Rayan „Sniper“ Shoura z týmu 100 Thieves však doplatil na to, že se na stage pohyboval pouze v pantoflích.
Rayan „Sniper“ Shoura
Rayan „Sniper“ Shoura
Zdroj: 100 Thieves

Vyvrcholení základní části nejvyšší americké League of Legends soutěže LCS nebylo jen ve znamení parádních zápasů. Světla reflektorů na sebe totiž strhl tým 100 Thieves. Ten si sice dokráčel pro dělené první místo, ale nejvíce se mluvilo o Rayanu „Sniper“ Shourovi. Na rozhovor totiž přišel s pantoflemi v ruce!

Esportoví hráči si zakládají na pohodlí, aby se cítili jako doma. Mnoho z nich si tak sundává boty. Sniper se o tomto víkendu rozhodl zvolit netradiční obuv, aby po zápase nemusel řešit žádné složité obouvání. Za crocsy si však vysloužil pokutu ve výši 5 tisíc dolarů! Hráči totiž na stage nesmí mít otevřenou špičku.

Pravidla jsou pravidla, komunitu však celou kauzu hodně baví. 100 Thieves se dokonce na sociálních sítích ozvala samotná značka Crocs, možná i proto do dalšího zápasu všichni hráči nastoupili v crocsech. Tentokrát už ale v klasických, které nejsou proti pravidlům. Jak můžete sami slyšet, pobavení byli i komentátoři.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.