Přejít k hlavnímu obsahu

Fractal Design North XL spojuje inovativní design s velkorysým formátem

12. 3. 2024 | 20:00 Zajímavost
Fractal Design představuje nový přírustek do rodiny oblíbených inovativních počítačových skříní North v rozšířeném formátu. Jedná se o modelovou řadu North XL.
North XL
North XL
Zdroj: Fractal Design

Stejně jako u původních skříní North, také řada North XL spojuje designové materiály s technologiemi pro zajištění intenzivního proudění vzduchu, aby se počítačové hraní stalo stylovým doplňkem vašeho domova. Exteriér novinky má podobnou stavbu, ventilaci a přední panel s ořechovým nebo dubovým dřevem s certifikací FSC. Nadčasový design řady North XL doplňují mosazné nebo ocelové detaily.

Pro uspokojení některých vašich ambicióznějších stavebních aspirací nabízí North XL uvnitř více prostoru. Je kompatibilní s předním radiátorem vodního chlazení až do velikosti 420 mm, na stropě pak do 360 mm, podporuje grafické karty až do délky 413 mm a na přední stěně skříně se nachází tři 140mm ventilátory Aspect. Tyto ventilátory jsou součástí balení skříně. Její prostorné, flexibilní a intuitivní uspořádání interiéru umožní maximálně využít váš zážitek ze stavění a následného hraní.

Štítky: Fractal Design
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.