Přejít k hlavnímu obsahu

Velké změny v Major Pick'Emu! Tipovat můžete i zadarmo, vrací se také žebříček

14. 3. 2024 | 16:00 Counter-Strike 2 Update hry
Update před prvním CS2 Majorem konečně dorazil do hry, konečně si tak můžete připravit svůj Pick'Em Challenge. Má to však jeden velký háček. Valve muselo odložit vydání samolepek!
PGL Major Copenhagen 2024
PGL Major Copenhagen 2024
Zdroj: Valve

Po necelém roce se dočkáme nových hráčských a týmových samolepek, čekání na první CS2 Major se zdálo být nekonečné. Nemluvě také o neuvěřitelném počtu 38 nováčků, kteří si zahrají na svém prvním šampionátu v kariéře. Mnozí však své samolepky chtěli tak moc vyladit k dokonalosti, až byly odmítány a muselo se kvůli nim odložit vydání updatu. Ten dnes v noci konečně dorazil, ale právě bez samolepek.

Šikovným členům komunity ale připravené soubory v dnešním updatu neunikly, a tak už po sociálních sítích samolepky létají. Níže (a v tomhle článku) si můžete prohlédnout hráčský design a ukázky podpisů.

Vizuálně přepracovaný Major Hub nepřináší řadu novinek pouze z grafického hlediska. Změn doznal také samotný Pick'Em Challenge. Stále platí, že zakoupením Viewer Passu obdržíte medaili, kterou si na základě úspěšnosti vašich tipů můžete vylepšovat a získávat příslušné odměny. Nově se však vrací Leaderboard na porovnávání s přáteli. Zapojit se můžete i bez zakoupení pasu, tipování pak ale bude jen pro váš pocit.

Úpravami si prošel také samotný systém Pick'Em Challenge. Nově totiž budete volit hned dva postupující se skóre 3:0, stejně jako dva vyřazené týmy s bilancí 0:3. Sázení na jistotu bude zase o něco složitější.

Pick'Em Challenge
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.