Přejít k hlavnímu obsahu

To byl boj! Dynamo Eclot poráží Sampi a je o krok blíže ke 2 000 000 korun

15. 3. 2024 | 18:30 Counter-Strike 2 Reportáž
Vyřazovací boje na Tipsport CS Winter odstartovali Sampi.Tipsport a Dynamo Eclot. Fanoušci se ve Vodafone PLAYzone Areně dočkali všech tří map, na jejichž konci se radovali hráči DNE.
Martin „Dytor“ Handl na Tipsport CS Winter
Martin „Dytor“ Handl na Tipsport CS Winter
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Jako první si mohli vybrat mapu Sampi.Tipsport. Sice začali lépe, ale nakonec jim to nebylo nic platné. Na Anubisu se někteří hráči individuálně hledali, což rozhodovalo klíčová kola. Jedinou výjimkou byl Robert „manguss“ Kasper, který nasbíral několik multikillů a zazářil také parádním acem. Dynamo Eclot však po týmové stránce působilo kompaktněji a za T stranu šesti vyhranými koly v řadě zpečetili vedení v sérii.

Sampi odmítli složit zbraně a především Jindřich „ZEDKO“ Chyba se na mapě soupeře rozjel. Dynamo Eclot ovšem ještě za T stranu srovnalo a vypadalo to, že se řítí do finále horního pavouka. Jenže jedna vítězná série opět Sampi vrátila do sedla, a tenhle kůň už byl tentokrát nezastavitelný. DNE na svém Overpassu nenašli žádné další stéblo na chycení a útočnou sílu soupeře nedokázalo zastavit. Rozhodnout tak musel decider.

Na fazónu ze druhé mapy navázal Martin „Dytor“ Handl, nejen v jeho podání ale celý zápas gradoval. Dynamu Eclot vyšel lépe úvod Vertiga, Sampi.Tipsport však srovnali ještě v první polovině. Individuality rozhodovaly těsné dohrávky mnoha kol, kterých jsme poprvé viděli více než 24, do prodloužení rozhodující mapu poslal ZEDKO. Na Dytora a jeho 34 zářezů ale neměl. Sampi svůj comeback nedotáhli a podlehli 14:16.

Sampi.Tipsport vs. Dynamo Eclot
Sampi.Tipsport vs. Dynamo Eclot
Foto: Zápasovník
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.