Přejít k hlavnímu obsahu

Předehra důležitého mače? Dynamo Eclot a UNiTY se utkají dvakrát v jednom dni

16. 3. 2024 | 10:00 Counter-Strike 2 Preview
Dynamo Eclot a UNiTY dokázali v prvním dni play-off Tipsport CS Winter porazit své oponenty, takže si to v sobotu rozdají o postup do finále. Ještě před tím se ale střetnou v turnaji United21!
UNiTY se připravují na Dynamo Eclot
UNiTY se připravují na Dynamo Eclot
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Dynamo Eclot má v poslední době štěstí na potkávání stejných soupeřů. Nejvíce je to vidět u polské Permitty, s níž se za poslední měsíc jeho hráči utkali dokonce pětkrát! Dvě výhry jim přinesly tituly, takže i přes zápornou bilanci s opakovaným soupeřením mohou být spokojeni. Nyní si to zopakují také s UNiTY.

Lokální konkurent a bronzový medailista z Tipsport MČR CS 2023 totiž obdržel pozvánku do třinácté sezóny United21, kde nechybí ani Dynamo Eclot. Ale co čert nechtěl, oba jsou ve stejné skupině, která navíc započne ve stejném dni, v němž se oba celky utkají také na LAN finále domácí akce Tipsport CS Winter!

Dynamo EclotUNiTY
 Česká republika nbqq
 Česká republika Dytor
 Česká republika forsyy
 Švédsko kreaz
 Rumunsko Blytz
 Slovensko NIO
 Česká republika Levi
 Slovensko M1key
 Česká republika Pechyn
 Česká republika K1-FiDa
Kurzy na vítěze: 1,40 x 2,61

Jako první jde na řadu mezinárodní utkání prvního kola, v němž se dá očekávat, že oba celky nebudou chtít ukázat všechny karty, které si připravili na důležitý večerní šlágr. Od 10:00 tak můžeme očekávat volnější styl, v němž vyniknou individuality. Přesto bude chtít jeden druhému ukázat, kdo je lépe připraven.

Do finále pavouka vítězů Tipsport CS Winter se jako první dostalo Dynamo Eclot. Sérii proti Sampi.Tipsport však rozhodovalo až prodloužení třetí mapy, ve kterém zářil Martin „Dytor“ Handl. Za UNiTY stejně tak dominoval Martin „Pechyn“ Pechoušek. Také oni SINNERS pokořili v prodloužení, ale již na druhé mapě.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.