Přejít k hlavnímu obsahu

Konečně pořádné skiny! Komunita je z plánových aprílových předmětů nadšená

20. 3. 2024 | 13:30 League of Legends Update hry
Komunita si v posledních letech nejednou stěžovala na repetitivnost skinů v League of Legends. Z novinek nebyla nadšená, úpravy šampionů nebyly vítány s takovou radostí. To ale mění nová pětice skinů, jež se do hry dostane 3. dubna. Zaměstnanci Riot Games totiž ušili pro pětici šampionů perfektní převleky, které mají jasný příběh a k postavám se krásně hodí.
Konečně pořádné skiny! Komunita je z plánových aprílových předmětů nadšená
Konečně pořádné skiny! Komunita je z plánových aprílových předmětů nadšená
Zdroj: Riot Games

Asi největší zásah měl v posledních dnech Choo-Choo Ornn. Skin byl konceptualizován komunitou již před mnoha lety. V minulosti hráči používali různé aplikace k použití tohoto custom skinu, jen aby si za průvodčího Ornna mohli zahrát. To už ale dělat nemusí, protože tento žádaný skin je konečně realitou.

Obrovsky oblíbený je už teď, necelé dva týdny před oficiálním releasem, Toy Terror Cho'Gath. Ten připomíná Renektoye, dost možná nejoblíbenější skin na jednoho z tradičních toplanerů. „Součástí balení jsou výsuvná ramena s drápy pro dvojnásobnou zábavu!“ stojí v popisku skinu připomínajího dětskou hračku.

Na roztomilosti Durian Defender Rammuse se většina komunity shodne, celkové reakce jsou ale smíšené. Na druhou stranu dvojice Cheddar Chief Twitch a Zesty Dip Zac baví.

Twitch je krysa, takže spojení se sýrem se přímo nabízelo. Perfektní skin pro milovníky sýrů. Twitch ale nejde jen po tvrdém sýru, nepohrdne ani sýrovou omáčkou. A to je pro nového Zaca nebezpečné. Zesty Dip Zac je „sýrový blob posypaný papričkami jalapeños, chipsy a kousky slaniny“.

Do hry se všech pět skinů dostane během patche 14.7, který je naplánovaný na 3. dubna.

Hop aboard the April Fool's train with Choo-Choo Ornn, Toy Terror Cho'gath, Durian Defender Rammus, Zesty Dip Zac, and Cheddar Chief Twitch
byu/aroushthekween inleagueoflegends
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).