Přejít k hlavnímu obsahu

The Sims ve filmu? Podílet se na něm má i hvězdná Margot Robbie

22. 3. 2024 | 19:23 Gaming
Simulace života na předměstí by se mohla dočkat jedinečné podoby. Na filmu podle hry The Sims se dle dostupných zdrojů podílí i herečka Margot Robbie a režisérka Kate Herron.
Dočká se The Sims vlastního filmu? Podílet se na něm má i hvězdná Margot Robbie
Dočká se The Sims vlastního filmu? Podílet se na něm má i hvězdná Margot Robbie
Zdroj: EA Games/depositphotos.com

Dnes již kultovní série her The Sims započala svůj příběh už v roce 2000. Od té doby se hráči dočkali desítek titulů a rozšíření a nyní se dle hollywoodského reportéra Jeffa Sneidra pracuje i na filmovém zpracování.

„Hvězda z Barbie, Margot Robbie, se údajně chystá produkovat film podle The Sims, jedné z nejpopulárnějších videoher všech dob,“ uvedl Sneider na svém profilu X.

Přestože je Margot známá především svými hereckými výkony, v minulosti už produkovala několik projektů, včetně minisérie Maid od společnosti Netflix. Režie by se měla ujmout Kate Herron, známá z produkce filmu Loki.

Již 24 let stará herní série si stále úspěšně drží popularitu a dokonce láká na svůj další projekt s kódovým označením „Project Rene“. Pokud se The Sims opravdu dočká filmové adaptace zůstne zásadní otázkou případná forma i žánr takového produktu.

Margot Robbie
Margot Robbie
: depositphotos.com (s povolením)