Přejít k hlavnímu obsahu

Netradiční support bude konečně oslaben. Nový patch znovu neopomíná Smoldera

29. 3. 2024 | 08:00 League of Legends Update hry
V nadcházejícím patchi 14.7 se vývojáři zaměřili na sílu vybraných šampionů. Balančních změn se dočkali supporti a zároveň proběhlo vylepšení některých junglerů. Samozřejmostí je také přítomnost Smoldera, který je od vydání standardem většiny updatů.
Camille
Camille
Zdroj: Riot Games

Nadcházející update 14.7 je všehochutí. Největší událostí je dlouho očekávaný rework Skarnera, na nějž se můžete podívat zde. Dříve jsme vás také informovali o snížení LP, které obdržíte po pádu z divize, nebo nových skinech. Tyto novinky přijdou na live server 3. dubna spolu s četnými úpravami šampionů.

Pokračujícím trendem je snížení poškození a posílení podporovacích schopností pro enchanter supporty. Lux a Galia naopak chtějí v Riot Games díky buffům přesunout zpět na středovou linku. Dalším kýženým přesunem je Camille zpět na top, protože jako support byla až příliš silná. To je především u profíků i případ Rell, která ale zůstává na botu. Riot chce pokračovat v cestě udržování síly v jedné konkrétní roli.

Jako v předchozích aktualizacích nesmí chybět nejnovější šampion Smolder. Ten je na tomto patchi zase až moc slabý, takže jej vývojáři chtějí dostat na půli cesty dřívější útočné síly. Když se ale přesuneme na mapě výše, tak Nasus obdrží mírný buff, zatímco Fiora a Rek'Sai drobné nerfy. V jungli pro změnu nově uvidíme mnohem častěji Olafa a Sylase, jenž obdrželi posilnění některých schopnopstí proti lesním monstrům.