Přejít k hlavnímu obsahu

Finále Majoru ve Vodafone PLAYzone Areně. Zapoj se i do showmatche!

31. 3. 2024 | 14:00 Counter-Strike 2 Aréna
Užij si finálový den PGL Majoru s domácí komunitou! V pražské Vodafone PLAYzone Areně chystáme jedinečnou watch party, kterou si užije každý fanoušek Counter-Striku, ať už ve finále fandí komukoliv. Kromě společného sledování a chutného občerstvení máme připravený také showmatch, ve kterém se streamer Cuky utká proti výběru s diváky z publika. Zahrát si můžeš i ty, začínáme v 16:30! Otevřeno poté budeme mít tak dlouho, jak to bude potřeba.
Vodafone PLAYzone Arena během jedné z akcí
Vodafone PLAYzone Arena během jedné z akcí
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Kultura společného sledování je na vzestupu v různých sportech, staň se tak aktivní součástí esportové komunity a podpoř v dobré společnosti své oblíbence na cestě za světovým titulem. Vodafone PLAYzone Arena se proměnila v epicentrum toho nejlepšího Counter-Striku, vrchol je na programu právě dnes!

Velké finále mezi FaZe Clanem a Natus Vincere je na programu od 20:00, jejich střetnutí slibuje parádní podívanou. Za mikrofon se v rámci českého přenosu usadí Jan „Lalok“ Mrzílek a Matěj „Straty“ Cihlář, ve studiu vás bude bavit Jakub „Kany“ Jícha s Dominikem „blogg1s“ Janitou a Michalem „leckr“ Kadlíčkem.

O víkendu dorazí fandit i další známé tváře. Jedním z hostů bude streamer a ambasador Dynama Eclot Cuky. Ten ukáže i své herní dovednosti, jeho tým se totiž od 16:30 představí v showmatchi. Před finále Majoru vyzve leckra, blogg1se a tři vybrané diváky z publika. Přijď si vyzkoušet hraní před zaplněnou arénou!

„Přijďte se kouknout, dát si něco dobrého k jídlu a pití a pokecat se všema, které uvidíte na českém streamu. Ve Vodafone PLAYzone Areně se na CSko kouká opravdu nejlépe,“ láká příznivce leckr. „A jestli vám to nevyjde, budeme rádi, když si finálový den užijete s námi alespoň na Twitchi v pohodlí domova,“ doplňuje blogg1s.

PGL Major na PLAYzone Twitchi
PGL Major na PLAYzone Twitchi
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.