Přejít k hlavnímu obsahu

Team-FPS s DoD:S sekcí

6. 11. 2008 | 01:13 Team-FPS s DoD:S sekcí
Jako první sekcí v FPS byla hra DoD 1.3, která dala základy dnešnímu multiclanu. Od těchto začátků uběhlo už 5 let a team-FPS neměl delší dobu stálou sekci hry Day of Defeat Source. Bylo zapotřebí s tím něco udělat, a proto vedení oslovilo hráče Easy Teamu. Byla dána lákavá nabídka a všechny podmínky byli splněny, tím pádem hráči Easy Teamu ukončili své rok a půl dlouhé působení a přestoupili do týmu Forever Players. Nová sekce má v týmu plnou podporu (ne jako v jiných nejmenovaných klanech kteří nehodlají podporovat hru s tak malou komunitou) a nejsou brány ohledy jestli je DoDS méně hranou hrou.
Výchozí obrázek

53_1225948730.jpg

Jako první sekcí v FPS byla hra DoD 1.3, která dala základy dnešnímu multiclanu. Od těchto začátků uběhlo už 5 let a team-FPS neměl delší dobu stálou sekci hry Day of Defeat Source. Bylo zapotřebí s tím něco udělat, a proto vedení oslovilo hráče Česko Easy Teamu. Byla dána lákavá nabídka a všechny podmínky byli splněny, tím pádem hráči Easy Teamu ukončili své rok a půl dlouhé působení a přestoupili do týmu Česko Forever Players. Nová sekce má v týmu plnou podporu (ne jako v jiných nejmenovaných klanech kteří nehodlají podporovat hru s tak malou komunitou) a nejsou brány ohledy jestli je DoDS méně hranou hrou.

Kluci z nové sekce týmu-FPS by chtěli tímto krokem hlavně ukončit sérii nezdarů, která je provází od letošního září a jejich cílem je navázat na přelom sezóny 2007/2008 kdy se pohybovali na 3.až 4. místě CZ DoD:S ligy

Sestava DoD:S FPS

Česko En100
Česko d3m!
Česko elam
Česko erosennin
Česko Aniello
Česko Herr Milan
Česko Styfler
Česko Monomos
Česko neon
Česko Carlos

V momentální době hraje tým CB DoD:S OpenCup Fall 2008 a ESL DOD:S 6on6 League Autumn 2008 + Příprava na Cz ligu

Ocenění:

UG ClanBase - 3. místo