Přejít k hlavnímu obsahu

Ambiciózní celek vstupuje na scénu. Může být černým koněm v bojích o medaile

4. 4. 2024 | 15:00 Counter-Strike 2 Přestup
Seznamte se: Team Flow. Mladá organizace na českém esportovém poli pod svá křídla naverbovala pět dobře známých jmen, mezi nimiž nechybí ani několik medailistů z minulých ročníků Tipsport MČR CS. Ambice nového jména se ukáží už na druhé zastávce letošní sezóny.
CS2 sestava týmu Flow
CS2 sestava týmu Flow
Zdroj: Team Flow

Jádro loňské sestavy Entropiq Prague konečně našlo stabilní domov na nadcházející měsíce. Na začátku roku tým v čele s Patikem „Lastík“ Ptáčkem reprezentoval Universe, ale nyní jde opět o dům dál.

Účastníci skupinové fáze Tipsport CS Winter, úvodního turnaje mistrovské sezóny, budou působit pod křídly organizace Team Flow. Tu jsme v Counter-Striku mohli dosdu vidět pouze s její mladou academy sekcí.

Spolu s Lastíkem pokračují Petr „HoLLy“ Kučera a Tomáš „Mix“ Bilík, jejichž individuální výkony pravidelně vzbuzují povyk. Za Team Flow už naopak nebudou hrát Šimon „suplicK“ Skuplík a Niko „semtex“ Reljić.

Nové tváře v sestavě budou dobře známé každému domácímu fanouškovi. Po konci v UNiTY si našel nové působiště Lukáš „luko“ Hrabčík a partu doplňuje Vojtěch „Valencio“ Mydlář, který skončil v Dynamu Eclot.

Obě posily mají na kontě celou řadu titulů a medailí, se zajištěným zázemí a posílenou sestavou tak budou Lastík a spol. opět kousat o poznání více. Potvrdit své kvality budou chtít již brzy na Tipsport CS Spring.

Sestava týmu Flow:

Česká republika Patik „Lastík“ Ptáček
Česká republika Petr „HoLLy“ Kučera
Česká republika Tomáš „Mix“ Bilík
Slovensko Lukáš „luko“ Hrabčík
Česká republika Vojtěch „Valencio“ Mydlář

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.