Přejít k hlavnímu obsahu

Soutěže o PS5, podstolní fotbálek i speciální burgery! Na co mohou těšit fanoušci MČR FC?

5. 4. 2024 | 08:00 EA SPORTS FC 24 MČR
Už v sobotu 6. dubna se rozhodne o vítězi MČR FC 24 powered by Hyundai. Soutěž zavítá po Brně a Ostravě do Prahy, akce se odehraje v chodovské Vodafone PLAYzone Areně. Nebude samozřejmě chybět ani bohatý program pro veřejnost, připraveny budou soutěže o konzole PlayStation 5 i speciální burgery i drinky.
MČR FC 24 powered by Hyundai
MČR FC 24 powered by Hyundai
Zdroj: PLAYzone

Součástí finále MČR FC 24 powered by Hyundai bude bohatý program pro diváky, kteří v sobotu 6. dubna dorazí přímo do chodovské Vodafone PLAYzone Areny. Dostupné budou samozřejmě konzole, kde si mohou návštěvníci zapařit například EA Sports FC 24. Pokud například nemají PlayStation 5 doma, budou si o něj moci zasoutěžit.

S maskoty České fotbalové reprezentace budou moci návštěvníci soutěžit o předplatná PS Plus, kopie EA Sports FC 24, figurky fotbalistů i merch „Hrdí lvi“.

Těšit se mohou diváci i na Meet&Greet s trojicí známých tváří: Mich Sako, Vojta The Top a Emerickson.

Se speciálními burgery a drinky bude speciální příloha - lístek do tomboly. V té bude hlavní cenou právě PlayStation 5. To ale nebude jediná možnost, jak nadupanou mašinu získat. Tou druhou bude EA FC kvíz. Celkem tak během sobotního klání rozdáme dvě konzole PlayStation 5.

V N-zóně budeš moci ukázat své jezdecké umění a zasoutěžit si o speciální ceny! Chybět totiž nebudou ani speciální závodní trenážery od titulárního partnera soutěže Hyundai. Připraveny budou také PUMA podstolní fotbálky

Celý den završí afterparty s DJ Milhausem.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).